Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skraping

Marketing

Uplaćene kotizacije i povrat uplate kod otkaza

Kako smo imali za sada samo nekoliko odustajanja zbog razno raznih razloga i pri tome imali upita da li se uplaćena kotizacija vraća ili ne, dužni smo vam pojasniti pravila utrke koja su javno objavljena na web stranici.

Svi otkazi do 01.03.2009. ostvaruju pravo na povrat cjelokupno uplaćenog iznosa.
Otkazom nakon 01.03.2009. ne ostvarujete pravo na povrat uplaćene rezervacije i to iz slijedečih razloga:

1.3.2009. imamo 90% složenu koncepciju i za sve prijavljene naručujemo hranu, piće, majice, diplome, kontrolne kupone, nagrade, smještaj, izvođače, šator, bus...i sve to, naravno, moramo unaprijed rezervirati i uplatiti rezervacije.

Sada kada pojedinac ili grupa odustane nakon 1.3.09. mi više nismo u mogučnosti vratiti uplaćenu rezevaciju, jer su svi troškovi dogovoreni i rezervirani.

Upravo iz prošlogodišnjih iskustava, kada su uslijed snježne mečave otkazali brojni učenisnici i tako organizatoru stvorili vrlo velike troškove, ovu godinu smo odlučili unaprijed naplatiti iznos kotizacije, kako bi se barem manji dio troškova pokrio uslijed otkaza.

Da bi to svima bilo jasno, postavili smo opće uvjete sudjelovanja i informacije o utrci, iz kojih je vidljivo kakva su prava i obveze organizatora i učesnika.

Hvala na razumijevanju i želimo vam sretan put do Ugljana.

Post je objavljen 05.03.2009. u 09:43 sati.