Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaseljena

Marketing

Na promociji filma

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Žao mi je, Lečeni, što nisam stigao na tvoju promičbu i raspačavanje.
Sinoć sam na putu za Perjasicu, pardon za Profil (ahahaha), ugledao trojicu buzuranata kako se tiskaju ispred kina Europa. Pomislio sam da bih možda mogao ostvariti sodomijski kontakt s nekim od njih, premda sam imao nekakav jebački predosjećaj da ću ih naguziti svu trojicu. Odjednom.
- Dobar večer, rekoh.
- Merha ba, uzvrati še.
Upitao sam ih zašto stoje šćućureni na kiši, umjesto da se njišu na mom žilavom piši.
Rekli su da čekaju premijeru filma "Bjuik iz Smedereva" jedinog hodajućeg klasika Miljenka Jergovića. Nisam časio ni časka. Pridružio sam se bosanskim rodoljubima i ušao u kino Jevropa.
Dok smo čekali projekciju, na platnu su se vrtjeli reklamni spotovi za novi film snimljen prema Jergovićevu romanu "Srda zijeva, u sumrak, na puhove". Izvadio sam svoj kvrgavi ud i zabio ga Muji u čvalje. U prvom redu je sjedio Miljenko i to me dodatno popalilo. Kad sam se ištrcao Mujezinu u facu, dohvatio sam njegovog čupavog drugara Zejtina i nagnuo ga preko sjedala. Prvo sam pogladio njegove kovrče koje su me podsjetile na kovrče klasika i penetrirao bolno, govoreći mu "Miljenko moj, ahhhh, mili moj čupko".
Prema odjekivanju njegova stenjanja shvatio sam da u dvorani kina Jevropa ima ukupno šest gledatelja (sa čuvarom).
Pitao sam ih kako to da premijera jednog klasika zjapi prazna?
- Svi su na promociji knjige "Gospodar Karlovca", uzvratiše složno kako sam Bosanci umeju.
I sad me ti pitaš zašto nisam došao na predstavljanje tvoje knjige. Ne znam, ima nešto neodoljivo u tim iskonskim bosanskim šupcima.

markiz 04.03.2009. 19:23

Post je objavljen 04.03.2009. u 23:07 sati.