Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

izgubila sam se, opet..


Procitala sam knjigu i zbilja sam Pilar samo sto je njoj pruzena ruka i ljubav koju je davala.

"Tko je kadar ukrotiti svoje srce, kadar je osvojiti svijet"


Sjecate li se prvi put kad ste se u zivotu negdje izgubili? Da li vas je bilo strah?

Imala sam 3 godine kad se meni to dogodilo. Majka me povela na trznicu i kroz guzvu sam je pratila. Znala je ona dobro koliko sam nestasna al to je bio svijet u kojem sam bila zasticena. Nakon nekog vremena izgubila sam je iz vidika jer ipak moje je celo jedva dopiralo do bankarele. Duboko sam udahnula i krenula prema prvom poznatom licu i izrekla da je moje ime to, moja baka je ta a njen broj telefona je taj i da : "Mama se izgubila". Gospodja me posjela na kasetu naranci visoko, visoko da me se vidi iako sam bila mala. Majka nije mogla vjerovat kad me pronasla mirnu kako sjedim. Prvi put sam se izgubila i nije me bilo strah.

Danas sam se drugi put izgubila daleko u mislima od samoga jutra i cijelo vrijeme me strah.

"Zasto to cinimo s nasim zivotima? Zasto vidimo trn u oku, a ne vidimo planine, polja i masline sto nas okruzuju?"


Zadnja dva dana se ustajem rano i razbudjujem dugo. Danas mi nije falilo kave. U 7 me zazvala prijateljica da mi saopci kako su Malenog iz vrtica pokusali odvest njegovi besramni otac i baka. Pokusaj otmice nije uspio al nece ni uspjet jer tu sam da ih zastitim. U nevjerici.

Da misli nebi samo lutale sa slikom tog andjela, nasao se i Gospon i zavrtio me i izbacio daleko, jos dalje. No, ni to mi nije bilo dovoljno. Javio se Nedostizni jer bas mu je zao sto nisam dosla na tulum koji je bio odlican. Pozeljela sam napisat da nije mogao bit jer mene nije bilo al vise od "nisam mogla doci" nije mogao dobiti.

Izgubila sam se i opet i u ovom danu, vec je 19h i najgore mi je kad cujem pitanje
"I kako si provela dan?"
. Da vidimo, isto kao i jucer? Ne, jer nista slicno nije isto. Pa mi se nadoda "Nadam se da je danas Fortuna okrenula stvar", ne znam sto je okrenula al i danas sam se izgubila i ako slucajno cujem "bit ce dobro" puknut ce brana koja nosi sve suze mog oka.

No, tjedan je dobar i bit ce jos bolji, upravo onako kako ste komentirali..jer vjerujem u to!
kisses



Post je objavljen 04.03.2009. u 18:08 sati.