Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/burza-frustracija

Marketing

Bilo kuda, Gotovčevi svuda

Pa dakle... Uopće ne znam odakle bih počela. Zato idem direktno u glavu. I u sredinu.

Dođoh večeras pogledati što ima novo po blogovima meni dragih piskarala (oni znaju da ih tako zovem od milja pa se neće ljutiti) i eventualno dodam neku svoju umotvorinu ali što me dočeka na učitavanju stranice?!?

Frca kvadratić s natpisom "Simona otjerala Tanju od Ante". E, baš sam zbog toga upalila komp jer mi je svaki dan bez Gotovčevih - Dolina suza. Nadam se da se ironija može iščitati.

Postoji li mjesto gdje bi se dotična dama i njezin suprug mogli zaobići? Ili će i dalje nastaviti "iskakati iz paštete" kako je to netko jednom davno rekao za Jadranku Kosor? Pa dajte mi nemojte kvariti apetit... Pliiiiiz
Nimalo me ne zanimaju njihovi bračni i vanbračni problemi, imam dovoljno svojih, a očigledno se nisam rodila niti kao voajer pa me svako takvo bespotrebno razvlačenje po medijima iritira.
Mogu li od njih nešto naučiti? - Ne.
Mogu li nešto lijepo vidjeti? - Ne.
Pa čemu onda, dame i gospodo urednici? Kod mene Vam teorija o povećanju gledanosti emitiranjem Sage o obitelji Gotovac pada u vodu. To je trenutak kad stišavam TV, čitam teletext ili čak MIJENJAM PROGRAM jer su iritantiji čak i od reklama!

Na njima mogu jedino liječiti svoje komplekse i tješiti se jer nisam:
pod A: najgluplja na svijetu
pod B: najarogantnija spodoba na svijetu
pod C: najgori roditelj na svijetu
pod D: vrijeme je da stanem s nabrajanjem da ne bih sama sebi uskočila u usta.

Idem sad pogledat vijesti, u nadi da plemeniti Gotovčevi nisu (još uvijek) zgriješili u toj mjeri da bi dospjeli i u taj termin.

Post je objavljen 03.03.2009. u 18:57 sati.