Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anasesto

Marketing

PhotoShock 3- Glazba i glazbeni instrumenti

Photobucket


Dragi moji ,

Pozivamo vas na skupnu izložbu fotografija Photoshock 3
u subotu, 7. ožujka 2009.
u 20 sati

na već poznato mjesto

Caffe „COLOSS“ Zagreb ( Jarun) , Hrgovići 73.


Dođite u što većem broju jer očekuje vas dobra zabava uz bend,
domjenak i naposljetku izvanredne fotografije!
Veselimo se vašem dolasku! :)

O PhotoShocku

Napokon se može reći da je na domaćoj kulturnoj sceni pokrenuta ideja okupljanja mladih i starih, amatera, profesionalnih fotografa i ostalih kreativaca koji svoje stvaralaštvo mahom pohranjuju u baze internetskih stranica, blogova i magazina. Kako bi pokazali svoju osobnost, maštu i ljubav prema fotografiji, utjelovljena je ideja o projektu izložbe fotografija pod nazivom Photoshock koji će uzeti maha po cijeloj državi pa vjerojatno i van njenih granica. Idejna začetnica ovog projekta je Martina Škrobot kojoj se u organizaciji pridružila Marina Paulenka, Dario Belić i Ana Šesto.


O autorima izložbe:

Neven Pisačić, rođen 22.03.1988., student zadnje godine Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Do sada je imao jednu samostalnu izložbu u gradskoj knjižnici u Zlataru. Fotografijom se počeo baviti prije 2-3 godine kad je nabavio prvi digitalac, Canon 350D s kojim i danas fotografira, i tada je počela avantura. Zasad još nema neki smjer kojim bi želio ići u fotografiji, nego isprobava sve pomalo.
http://neven-pisacic-photography.webnode.com/

Photobucket

Ivici Drusanyu fotografija je hobi koji ga prati zadnje 4 godine. Iako ga je zanimala i u doba filma i tamne komore tek je digitalna fotografija bacila mamac koji je zagrizao. Zanimljiva su mu sva polja fotografije, ali ako mora birati, izabrao bi sport i fotografiranje životinja kao nešto što najviše voli.
http://www.foto.drusany.com/

Photobucket

Marko Marinković je dvadesettrogodišnji novopečeni zaljubljenik u fotografiju svih stilova i smjerova, no posebice u komercijalnu i apstraktnu. Iza sebe ima nekoliko nagrada s domaćih i međunarodnih natječaja te fotografije objavljivane u tiskovnim medijima. Voli eksperimentiranje i trudi se svježe pristupati fotografiji kojom se želi baviti i profesionalno. Trenutno se educira za fotografa.
http://www.fotosofia.info/Profil.aspx?uName=Marko%20Marinkovic

Photobucket

Darko Gereš rođen je 1950. i fotografira od 1977.godine. Izlagao na više od 500 izložbi u zemlji i inozemstvu i osvojio više od 150 nagrada.
http://fotke.hr/p-523-darkog.aspx

Photobucket

Neven Petrović, rođen je u Požegi 28.4.1982. godine. Fotografijom se bavi oko 3 godine. Njegove fotografije objavljene su u DigitalFoto magazinu te u drugim tiskanim medijima u Hrvatskoj. Imao je dvije samostalne izložbe, u Zagrebu i Požegi, te sudjelovao na nekoliko skupnih. Trenutno je student snimanja na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.
http://siliconesoul.deviantart.com/gallery/

Photobucket

Robert Gojević zaljubljenik je u fotografiju i više godina aktivni fotograf. Po struci je
slikar i grafički dizajner, a u "slobodno vrijeme" urednik u Bulb magazinu.
http://rob-art.deviantart.com/

Photobucket


Dario Belić dvadesetogodišnji je student Grafičkog fakulteta. Pohađao je seminar Damira Hoyke "Fotosofia 3". Trenutno je iza njega jedna samostalna i dvije grupne izložbe. Uz fotografiju bavi se web i grafičkim dizajnom.
http://monkey07.deviantart.com/

Photobucket


Marina Paulenka apsolventica je grafičkog dizajna na Grafičkom fakultetu. Fotografija joj je velika ljubav i smjernica za daljnje školovanje i područje rada. Uz fotografiju bavi se grafičkim i web dizajnom te slikarstvom. Do sada je sudjelovala na nekoliko skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu i osvojila nekoliko nagrada kao što su Modni ormar i Fotomaraton Badrov.
http://rinnci.carbonmade.com/

Photobucket

Marin Turk je diplomirani ekonomist koji se fotografijom bavi od 2005. Glavni mu je moto "Ne težim savršenstvu, težim zadovoljstvu… Kako u životu tako i u fotografiji".
http://www.martinturk.com/

Photobucket

Petra Gospodnetić rođena je 1991. godine u Zagrebu. Maturantica je u Privatnoj klasičnoj gimnaziji, a fotografijom se bavi zadnje četiri godine. Uz položen certifikacijski ispit za profesionalnog fotografa raznih tehnika, radi i kao novinar i službeni fotograf magazina Konji u kojem je objavila nekoliko naslovnica. Budući da se jahanjem bavi od malih nogu logično je da su konji najčešći motiv njezinih fotografija koje je i početkom ove godine izložila na svojoj prvoj samostalnoj izložbi pod nazivom Konji u češkom narodnom domu. Međutim, u njezinom portofoliu mogu se naći i niz tematski nepovezanih fotografija kao čisti izraz eksperimentiranja i igranja s fotoaparatom u kojima se vidi potraga za naglašenim linijama za postizanje dinamike. Cilj joj je još učiti i napredovati u području ove umjetnosti.
http://gospodnetic.myphotoalbum.com/

Photobucket


Ognjen Karabegović rođen je 7.01.1959. u Banjaluci, BIH. Fotografijom se s prekidima bavio od 1973/74 .počevši sa analognom fotografijom u fotostudiu gimnazije u Banjaluci gdje je i surađivao u listu Glas. Učlanjujem u Fotoklub Zagreb 2006. aktivnije se počeo baviti fotografijom. Izlagao je na više klupskih izložbi, gdje je za neke radove dobio pohvale i priznanja.
Prošle godine izlagao je svoje radove u Atikokan Center Gallery u Atikokanu, Kanada, zahvaljujući kanadskoj umjetnici i slikarici Jennifer Garret. Do sada su mu fotografije obljavljivane u časopisima kao DigitalFoto, Travel magazine i francuski magazinu PHOTO.
Najviše fotografira detalje u arhitekturi i apstraktne forme, ali također i krajolike i portrete.
http://www.dphotographer.co.uk/show_profile.php

Photobucket

Dejan Barić je fotograf i grafički dizajner s višegodišnjim stažem specijaliziran za profesionalnu modnu, komercijalnu i koncertnu fotografiju. Osim posla fotografija mu je ljubav i ovisnost koju hrani neprestanim dozama eksperimentiranja i gledanja na stvari iz drugih kutova i za svoju dušu. Iskustva iz fotografije dizajna u zadnje vrijeme uspješno kombinira u Photoshop tuorialima za Informatički časopis VIDI, a neke od gomila objavljivanih fotografije možete naći i na osobnim CV stranicama:
www.dominionart.net

Photobucket








*izložba traje do 7. travnja 2009.






Radujemo se Vašem dolasku!




Post je objavljen 03.03.2009. u 17:07 sati.