Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/butterflydust

Marketing

07. travanj
29. studeni
11. kolovoz
24. prosinac



Nema smisla dalje nabrajati, bili su to samo dani, za koje se ne sjećam ni da su postojali,
to su samo brojevi, ni ne trudim se pamtiti ih...


18. veljače
Još jedan naizgled običan dan, ni malo različit od ostalih,
ali ipak..bio je to dan kada je dio mene prestao postojati, moj dan kada sam umrla.

Dan žalosti.



Image and video hosting by TinyPic


Lagala bih kad bi rekla da se nisam nadala, da nisam očekivala. Lagala bih kad bi rekla da nisi poseban. Bojim se da sam prerano podigla bijelu zastavu, ali odlučila sma se povući prije nego što bde prekasno. Ne želim lako opraštati. Ljubav bi trebala biti jednostavna. Ali jednostavno to nikada nije tako.
Ovo nije ljubav, to je samo snažan osjećaj potrebe.



Ja tebe trebam i svjesna sam toga, ali isto tako svjesna sam da je tebi jednako dobro i bez mene. povlačim crtu prije nego što ostavim srce na cesti. Tvoja pristojnost nije dovoljna i ja se ne zadovoljavam prosječnim. Još uvijek mi zapne tvoja ruka na mom ramenu, još uvijek poželim vratiti tu večer i zamrznuti taj trenutak.
Mrzim se zbog toga.




Ledenim pogledom i hladnoćom većom nego negdje u Sibiru razbio si idiličnu sliku o nama. I samo sam se okrenula, gotovo bez osjećaja, jedva igovoren pozdrav, i vjetar koji je rasuo moje zadnje riječi. Nisu došle do tebe, baš kao ni ja ni ništa moje.



Image and video hosting by TinyPic


Želim vjerovati da ti gubiš
,
da ću ja biti bolje, biti ću dobro, samo ne znam kada..


Nemoguće je izgubiti nešto što ni ne posjeduješ. Tako ni ja nisam izgubila tebe, jer te nikada nisam ni imala. Uspio si me podignuti do oblaka, uspio si probuditi u meni novu nadu, uspio si stvoriti savršenu sliku o sebe i uspio si sve to upropastiti u samo jednom trenutku. Taj jedan trenutak, bolje da nikada nije ni postojao. Nastavila bih svojim putem, ne znam kako bi mi bilo ali preživjela bi, jer sam jača od svega, uvijek sve preživim. Sve ružno što mi se dogodilo učinilo je od mene santu, ohladilo mi je srce dovoljno da taj dan jednostavno umre dio mene, da izvučem sve osjećaje i bacim ih u vjetar, kao i sve one tvoje prazne riječi.



Oplakat ću te bez i jedne suze, preboljet ću te bez slomljenog srca.
Naša je priča završila onda kad sam se okrenula i otišla.



Ljubav nije jednostavna. Možda ni ne postoji. Zato je život stavran. Samo je jedan, ali uvijek postoje dva izbora. Samo na meni je da odlučim želim li pogriješiti. Još neko vrijeme ću plačati ovu školu, još neko vrijeme sanjat ću tvoje ruke na mom ramenu, ali i to će proći. Znam da hoće jer ja vrijedim puno više nego što ti zslužuješ. Zbogom stranče ili samo poznaniče. Kako god odlučiš složit ću se jer ja sam svoje odigrala. Ti si bio samo jedan pijun na mom putu koji je pao, nestao iz igre.



Šah - mat

Post je objavljen 03.03.2009. u 00:48 sati.