Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

120 GODINA DVD-A JASTREBARSKO

JASTREBARSKO

Punih 120 godina jaskanski vatrogasci danonoćno čuvaju građane i njihovu imovinu u našem gradu.Na godišnjoj je skupštini izabrano i novo - staro vodstvo jaskanskog vatrogasnog društva. Na čelu i nadalje ostaju Stjepan Preprotić kao predsjednik i Igor Medvedovski, kao zapovjednik.

Punih 120 godina jaskanski vatrogasci danonoćno čuvaju građane i njihovu imovinu u našem gradu. Razloga za slavlje, u ovoj jubilarnoj godini imaju napretek. Tako se na godišnjoj skupštini moglo čuti kako su njihovi preventivni programi rezultirali sve manjim brojem intervencija, da će zahvaljujući gradu Jastrebarskom uskoro krenuti uređenje potkrovlja i tornja vatrogasnog doma, i da ovog proljeća iz Ministarstva gospodarstva stiže i milijun i pol kuna vrijedna donacija, nova autocisterna. Dobre je vijesti jaskanskim vatrogascima prenio, državni tajnik Miljenko Pavlaković, a donacija se očekuje uoči blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca.

Na godišnjoj je skupštini izabrano i novo - staro vodstvo jaskanskog vatrogasnog društva. Na čelu i nadalje ostaju Stjepan Preprotić kao predsjednik i Igor Medvedovski, kao zapovjednik, a vatrogasci su među sobom izabrali i nove članove upravnog i nadzornog odbora. Posebno priznanje u subotu je odano Branimiru Paseckom u povodu 40. obljetnice njegova proglašenja počasnim članom ovog društva. Velika proslava 120.-te obljetnice tek se planira, a još nije poznato kada će tijekom ove godine biti održana. radio Jaska


Post je objavljen 02.03.2009. u 18:30 sati.