Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

Bokić

Cijelu noć su pahuljice
Tkale bijele košuljice,
Obukle su cijelo selo,
U svečano ruho bijelo,
Zavijale šumske staze,
Kojim plahe zvijeri gaze,
Zatrpale vrata Žući,
na njegovoj pasjoj kući
(Zlata Kolarić- Kišur)


Image Hosted by ImageShack.us

I NAŠ SNIJEGOVIĆ POZDRAVLJA ZIMU


Zima nas izgleda pozdravlja, koliko smo uzivali pogotovo na snijegu kojega je bilo jako malo toliko smo i sretni da hladni dani konačno odlaze. U proljeće će nas kao i svake godine uvesti seka Katarina koja je rođena na prvi dan proljeća i Visibabe koje su već procvale u našem dvorištu. Već dugo se ne javljamo a razlog je osim gripe koja nas je skoro popapala, odlazak i pakiranje Frankice i mame u Krapinjske toplice, u svemu tome nam je došao i majstor za centralno grijanje koji je po kući imao posla a sve je napravio sam jel je tata bio na poslu, a kada bi bio doma spremanje po kući i pripreme za idući dan bi uzeli svo vrijeme pa za blog ni nije bilo vremena (a ni inspiracija nije bila prisutna) sretan( Recesija je ušla u našu kuću i tuče nas velikom šibom roflcry). Franka i mama su stigle za vikend doma a to je već prošlo i spremaju se nazad. Frankica uživa u toplicama, okolina i tete su joj već poznate a na nove terapeute je navikla već prvi dan. Zna točno kada su koje terapije i uživa u vježbanju, moram napomenuti da je tu i bazen koji ju najviše veseli. Svaki dan se čujemo i prepriča nam sve u detalje, a osim toga kaže i da je sve obroke pojela i pita nas obavezno: JESTE LI SRETNI?
Ujutro putuju u toplice a tata je do srijede na godišnjem odmoru i obavljat će poslove po kući. Počele su i pripreme za humanitarnu roštiljadu "Udruge Mala Anja" koju smo prošle godine svi skupa organizirali na ribnjacima Ključić Brda i odaziv je bio super, a nadamo se da će isto mjesto biti i ove godine, ali o tome uskoro na stranicama udruge.
Na Frankin račun je uplačeno 650kuna (3x200kn i 1x50kn) puno hvala svima koji su uplatili novac koji će biti potrošen na Frankine terapije. Podržali su nas i blogeri i prijatelji (Mala Anja,Niskozemac,Đus,enika36,i mnogi drugi) puno hvala na vašoj podršci.wave Nakon Frankine rehabilitacije polako će početi i pripreme, ponajviše psihičke, za slijedeću operaciju koja se bliži. Frankica je sve super podnijela a molimo Boga da tako bude i ovaj put,a kada sve prođe početi će i na neki način naš novi život, Jel ovo nas je stajalo živaca,neprospavanih noći, straha i na neki način zapostavljanja brace i seke koji su u svemu ipak pali u drugi plan. A bez prijatelja i obitelji sve bi bilo teže...I zato volite se,grlite i ljubite.....
Veliki pozdrav i mahanje iz V.G. I Krapinskih toplicawavewavewave

Jedna pjesmica po Frankinoj želji. Kaže: Tata,daj stavi onu našu...
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

I OVE ZIME FRANKICA JE UZIVALA SA BRACOM I SEKOM


Tony_Cetinski_-_2008_-_Umirem_100_puta_dnevno.mp3 - Toni Cetinski

Post je objavljen 01.03.2009. u 18:25 sati.