Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

78 Popunjene rupice


Moje kolege su otišle na njihove zadatke u bolnicu .
Ja kao nemirni duh, uvijek sam tražila nova uzbuđenja, zato sam opet otišla u onu ulicu gdje su bila porno kina i shoppovi, nekako me neka nevidljiva sila tamo vukla i privlačila, ili je to bila samo moja znatiželja i želja da doživim nešto novo.

Vrtila sam se po sexi shoppovima i kupila jedan analni plug, ili but plug, kako su ga tamo zvali, to je kao nekakav čep za guzu koji se može upotrebljavati za privikavanje na analni sex .

Poslije sam otišla u kino. Izabrala sam opet jedan film lesbo karaktera.
Film je zaista bio sexy, a bilo je mlađih i starijih žena koje su prakticirale sve vrste sexa među ženama. Posebno me uzbudilo kada je jedna dobrostojeća dama drugoj mlađoj gurala sve moguće vibratore i dilda u sve moguće rupice.

Nešto me jako uzbudilo, a to je bilo kad je dama stavila plug u djevojčinu guzu i naguravala ga da cijeli uđe, a na kraju uz puno maziva je i uspijela, te je iz guze djevojci virio samo ravni kraj anal pluga.

Priznajem da sam se već tamo u kinu uzbudila i ovlažila do te mjere da sam pogledala lijevo i desno i kad sam shvatila da me nitko ne gleda, polako zavukla ruku ispod haljine i počela dirati moje međunožje preko gaćica, a nije mi trebalo dugo, kad su glumice počele orgazmirati, isto se dogodilo i meni.
Kako je u kinu bila bučna amosfera što od muzike, a nešto i zbog glasnih dahtaja glumica, tako se i meni omaklo nekoliko glasnih uzdaha.

Film je završio, a ja sam kao brzi trkač izletila iz kina, ne znam točno zašto, da li zato što sam mislila da me netko gledao kako orgazmiram javno ili zato što sam poželila ovo ponoviti čim dođem u hotel. Uglavnom, ja sam skoro dotrčala u hotelsku sobu, već s vrata se počela svlačiti i odmah otišla pod tuš.

Voda je bila nježno topla i odmah sam zažmirila i nastavila svoja maštanja tamo gdje su zastala dok sam bila u kinu. Film mi se nastavio u glavi, a ruka i mlaz tuša su se ubrzo našli među mojim nogama i koncentrirale se na vulvu i na kraju na sam klitoris, koji je počeo slati slatke grčeve po mojim preponama.

Orgazmi su se počeli redati jedan za drugim, ni sama ne znam koliko ih je bilo jer su se spojili u neprekidni užitak.
U kupaoni sam vjerojatno bila dugo, sve dok se na vrata nije promolila Laura, koja me gledala i odmah se počela svlačiti da bi mi se pridružila.

Jako nam se svidjelo jedna drugoj sapunati leđa i masirati noge, a i druga manje dostupna mjesta na našim tijelima nismo propustile.
Moj najveći užitak bio je Lauri staviti moje obje ruke među noge, jednu od naprijed, a drugu sa stražnje strane. Moje ruke su se susrele upravo na Laurinim rupicama i tamo su polako istraživale njena najskrivenija mjesta.

- Kako tvoj trbuščić danas ? -upitala sam Lauru.

- Opet ništa. - odgovorila mi je.

- Hoćeš da te malo isperem, to ćete opustiti ?

- Mislim da će to biti najbolje rješenje.

Kada smo se obrisale zajedničkim ručnikom, prešle smo na još intimnije radnje oko Laurine guze.
Laura se naslonila na kadu, a ja sam joj namjestila toplu vodu iz tuša na rupicu od guze i pritisnula, tako da vode nije imala gdje, nego u njenu guzu.

Kad je Laura počela stenjati da je puna i da je počelo boliti, ja sam odvojila tuš od njene guze i stisla joj guzeve tako da ne bi ispustila ni kap na putu do toaleta. Nagovarala sam je da sačeka jos malo da voda djeluje, ali Laura nije mogla više čekati i sjela je na školjku i trenutno se ispraznila.

Ponovile smo postupak još dva puta, tako da ja budem sigurna da nije ništa ostalo, jer sam imala jos neke planove za kasnije.
Još sam malo Lauru obrisla ručnikom i obukle smo kućne haljine i otišle odmah u spavaću sobu.

Najprije sam joj pričala kako je bilo u kinu, ali nisam baš rekla sve detalje, te detalje sam smišljala kako da sprovedem u stvarnost, jer su me scene iz filma toliko potakle da sam to poželila što prije isprobati.

Donijela sam kremu i dilda i sakrila ih ispod jastuka dok je Laura išla po nešto za popiti, a donijela je Vermut, koje smo obje volile.
Popile smo po jednu čašicu i opustile se, a tad sam počela svoju igru koja je bila poboljšana varijanta onog sto sam vidjela u kinu.

Prvo mi je na programu bilo milovanje, onda po mom dolazi masaža.
Lauru sam počela masirati od ramena, a nastavila polako niže, najzanimljivije su mi bile njena guza i struk. Ulje za masažu je kapalo i više nego je bilo potrebno, tako da su nam tijela bila sve skliskija i mekša.

Okrenula sam Lauru na leđa i nastavila masažu s prednje strane, počevši od čela, a nastavila sam preko lica, usana, vrata, grudi i bradavica, koje sam navlačila najprije usnama, a kasnije namazala masažnim uljem i nastavila po trbuhu, ali sam taktički prešla preko prepona skoro nedodirvnuši ih.

Masažu sam nastavila po bedrima i nogama, da bi došla do stopala i prstiju na nogama, tad sam Lauru počela škakljati po tabanima i izazvala joj gromoglasni smijeh i ritanje. Kad smo se dobro ismijale, opet sam se vratila na nježno milovanje, kao da se dosad nije ništa dogodilo.

Ovaj put je tijelesna masaža polako prelazila sve više u sexualnu masažu.
Brzo sam prešla s Laurinih grudi na njeno međunožje i počela se igrati s njenim već dosta istegnutim malim usnicama koje su nakon nekoliko zadnjih dana mog navlačenja dosegle dužinu od skoro 10 tak centimetara, a na njihovim krajevima su bile malena zadebljanja kao dvije loptice.

Nikad kasnije ni na slici ni na filmu nisam više vidjela takav oblik labia minore.

Mojim jezikom sam oblizivala cijelu Laurinu vulvu, a istovremeno sam se nadvila iznad Laurinog tijela i spustila moju macu iznad njenog lica, tako da je morala postati malo aktivnija, ono što je trebala raditi, samo od sebe je morala zaključiti jer sam moju macu natrljala po njenom licu pazeći da moje usmine budu točno na njenom jeziku, a posebno moj klitoris.

Laurine male usmine su bile u mojim ustima i uživala sam da ih dudam kao šećerni bombon iz mojih ranih dječjih sjećanja.
Kad smo prošle prvi orgazam, ispod jastuka sam izvukla onaj but plug i kremu, pa namazanog počela zavlačiti u Laurinu guzu, koja je već bila dobro podmazana što od ulja za masažu i još od prirodnog maziva koje se slijevalo iz njene vagine.

Plug je polako ulazio a Laura je počela protestirati da to ne želi , ali kad sam je ja uvjerila tihim i maznim glasom da će joj se novo iskustvo sigurno svidjeti, na kraju više nije protestirala nego me pustila da nabijam sve snažnije plug u njen anus.

Uz dodire njenog klitorisa mojim rukama i jezikom, Laura je prebacila svoju pažnju na užitak a ne na malu bol koju joj je nanosio plug koji je sve vise širio njenu guzu.

Već sam pomislila da onaj najdeblji dio neće nikako ući, ali kad je Laura uzdahnula od nadolazećeg orgazma, plug je uz pritisak odjednom uletio i sam se namjestio u guzu, tako da je Laurin sfinkter sam zatvorio vrata plugu da više ne može ni izaći, osim onog dijela koji mora ostati vani i koji je nekako smiješno kao dno od vaze virio iz Laurine guze.

Dok je jos Laura bila sva mokra od sokova i uzbuđenja od orgazma, na brzinu sam zavukla dupli dildo u naše mace i stala u dupli Y.
Jedan mali mekani dildo, kao penis sam joj zavukla usta, dok je zmirila u polu tami sobe. Iznenadila se, ali se nije oprirala, nego ga je nastavila dudati kao najsladji lolipop.

Pokretima koji su nam se ubrzavali kao da idemo na trke, jedna drugoj smo se nabijale na međunožja, jahale smo sve brže i brže, dok se naši orgazmi nisu počeli približavati vrhuncu koji je eksplodirao urlicima strasti i ugodnim grčevima u našim vulvama.

Kad su se strasti počele smirivati, Laura je još uvijek bila u snažnom uzbuđenju, okrenula sam se ipokusala polako izvuci plug iz njene guze. Nije islo, pa sam morala jace povuci, a Laura je vrisnula jer joj se anus vec navikao na stisnuti položaj, a da bi izvukla plug, morala sam dosta grubo povući da bi najdeblji dio izašao van.

Obje smo bile zadihane, oznojene, mokre, crvenih obraza, ali sretne i zadovoljne. Zagrlile smo se i mazile jos dugo u noć i tako zaspale ugodno umorne.



Dani u Londonu su brzo prolazili za nekog u radu, a za mene u slobodi novih dozivljaja.

Za mene i Lauru su to bili dani otkrica nove ljubavi i izvora uzitka.
Kad smo se vratile u Italiju ponasale smo se kao da smo samo obicne kolegice sa posla.

Laura se ubrzo poslije udala za divnog muskarca i danas zivi sretno s njim.
Ja sam i dalje nastavila istrazivati svoju pomalo perverznu hipersexualnost, kako sam je ja nazivala onda, iako mi se danas cini da se polako uklapam u raznoliki okolis svijeta sexa, posebno od kad se o sexu pise i na internetu.

Post je objavljen 27.02.2009. u 00:06 sati.