Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

post i nemrs ...i ja i ja!

Ja se ne odričem. Mrska mi je i sama ta riječ. Odmah me uhvati strah - čega bi se još trebala odreć! Držim se ove mizerije koju imam u životu i ne dam! Moje mizerije su hrana i cigarete. I sad...odreknem li se još i toga...
Tako vam ja razmišljam, i ne slušam onu pametnjakovičku in the back of my mind koja vječito ima nešto za reć. Nešto u smislu - "gluposti, same gluposti valjaš! Nije to odricanje nego snaga volje, želja da budeš bolja, zdravija...Samo samu sebe upropaštavaš...."
Dosadna je ta pametnjakovička u PM!
No kako bi bilo da ona malo kolo vodi! A ja da budem glas iz podsvjesti!? Da vidi kravetina pravednička i moralno superiorna kako je to kad netko vječito dovodi u pitanje svaku tvoju misao, svaki čin i svaki pokret!
I tako, odlučila sam joj prepustit svoju glavu! Neka se ona bakće s kilama i nikotinskom krizom, a ja odo prileć! No neka se zna! Ja sam uvik budna! (O svite moj! Ona bi da udružimo snage! Kaže, koja je svrha činit šticu jedna drugoj, ajmo lipo skupa naprvo, pa isti nan je cilj, a to je da cjelina bude sritna i zadovoljna, lipa i pametna ....) Još i to! Prestrašila se, to je! E, neka, neka...I triba da se boji! Jer ja sam uvijek budna! Uvijek! kakvo združivanje i udruživanje - gremo lipo svaka za sebe, po tradiciji! A tradilija je puno lipa stvar!
Ajmo dosado! Samo naprvo! The floor is yours ..................
Image and video hosting by TinyPic
Dobro. neka bude. ja se ne bojim. Ja sam ta koja sve jasno vidi. Neću se dat! Dakle, dijeta. Pušit se smije, još neko vrijeme. da se vidi da imam dobru volju i da sam spremna ić polako i razumno. Takva sam ja. Mudra. Duboka i oštra. Ko Katin bunar i britva! wink


Post je objavljen 26.02.2009. u 10:44 sati.