Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

212. Trenutak istine ???

Image Hosted by ImageShack.us



Prvo da se malo opravdam što sam preskočila tipkati o Valentinovu i Fašniku...ali toliko je toga bilo već na tu temu da mi se jednostavno neda ponavljati. Svi znamo i tko je bio i što je radio Valentin, od kuda kreće taj dan, svi znamo da smo i ove godine spalili krivog Fašnika, jer pravi, onaj koji treba gorjeti još uvijek drma svojom strankom i ljepom našom.

Danas imam dvije teme, jedna su reklame na televiziji, a druga tema je Trenutak istine.

Tema prva:
Šok, gledam i ne vjerujem kaj vidim...jedan malo krvav hračak pljunut u lavabo...gledam dalje, drugi hračak malo jače krvav je hračnut u bijeli lavabo...nemogu pomaknut oči sa svog Samsunga...i eto treći jako krvav hračak pada u bijeli lavabo...užas...nakon toga sljedi komentar, reklama za pastu za zube od koje niko nebu hračkal krv u lavabo.
Ma prestrašno...fuj. Onaj tko je osmislio ovakvu reklamu trebao bi dobiti doživotnu zabranu rada u bilo kojem marketingu.

Reklama druga.
" Mama meni se kaka"
"Pa idi kakati sine"
"Meni se kaka, ali idem kakati kod prijatelja"
Reklama je to za miris u zahodu...
POUKA: ako ne želite čistiti wc za vlastitim djetetom, mužem, nemojte nikada kupiti nikakav miris za wc, pa će djete srati kod prijatelja, a muž gdje stigne. Koja je tu pouka za djecu koja se naprosto hrane reklamama??? Ići srat k susjedu, prijatelju jer tamo miriši???
Jebem ti hrvatsku televiziju i kretene koji odobre takve reklame.


Tema druga:
Ne znam kako Vi, ali ja gledam taj šou zvan Trenutak istine. Reklama za taj šou ide od prilike ovako: "Traži se najiskreniji Hrvat...bla...bla...bla...
U svakoj emisiji otkrijem da ja ne bih imala hrabrosti prijaviti se u taj šou jer bi svojim nastupom šokiraka prijatelje, znance i meni drage osobe. Zašto?
Pa zato što sam u nekim trenucima svog prebogatog života radila ono što danas gledajući na to i nije baš pohvalno. Ma svi smo bar jednom napravili nešto zbog čega bi se danas trebali nekome opravdavati ili ispričavati. Poznavajući sebe definitivno bih bila zanimljiva gledateljima, ali bio bi to krvavo (kao hračak od malo prije) zarađen novac. Mogla bih pokupiti novac i odseliti iz Zagreba...da, to bih mogla.

Po svemu onome kaj se može čuti u tom šou programu, došla sam do zaključka da se zapravo šou treba zvati "Trenutak poštenja" jer zapravo lako je biti iskren, ali teže je biti pošten. Neko je nekog varao, neko je nekog oblajavao, neko nebi vratio nađen novac i kartice, neko spava sa maminom prijateljicom, neko sa ženinom sestrom...sve to i nije neka istina...sve to je zapravo veliko nepoštenje prema okolini, osobama sa kojima živimo ili radimo.
ZAKLJUČAK: u Hrvatskoj nema ni jedna poštena osoba, iskrenih se još i može naći, ali jebem ti ja tu iskrenost kad se temelji na nepoštenju.
Ja definitivno ne mogu, neću i ne budem bila u tom šou programu iako bi to bilo jako zabavno.




Mali dodatak za žene kuharice (s malim zakašnjenjem)
"Recept za dobru mušku krafnu"

Uzmite grudu bezobličnog tjesta (dobiveno od majke-svekrve) u ruke,polagano, sasvim nježno ga gnječite između dlanova,
oblikujte malu lopticu.
Lopticu tjesta pokrijte krpom i pustite da se na toplom polagano diže (na tjesto mislim) Kad se digne (i dalje je riječ o tjestu), ubacite ga u vruće ulje, jako vruće ulje. Tjesto neka cvrći, neka osjeti vrućinu. Neka se tako pati pune 2 minute. Okrenite ga, neka se pati tj. ispeče i na drugoj strani Kad mu se zarumeni i drugi obraz, kada dobije zlatnožutu boju, položite ga na na bijelu plahtu-salvetu da malo ohladi. Onako još , ponovo ga uzmite u ruke i unutrašnjost mu napunite pekmezom od marelice, Da bi naše tjesto bilo slatko, pošećerite ga fino mljevenim šećerom u prahu...i to je to.

Iz bezoblične mase, grude tjesta (mamin sin)
napravile smo predivnu zlatnožutu krafnu
ispunjenu finim slatkim pekmezom (naš muškarac).

OPREZ : krafne vole i druge žene, zato brzo označite svoju krafnu sočnim ugrizom.
To je sad samo vaša muška krafna.

Krafna je sretna jer je recept uspio.
Ako vam ipak ne uspije recept od prve, ne brinite.
Pa nije teško napraviti novu krafnu, brašna i jaja ima u svakom dućanu.



Voli Vas Ančica.


Post je objavljen 26.02.2009. u 10:12 sati.