Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Sutra druženje Ri rock izvođača u Dallasu

Iz Dallas recordsa stiglo je sljedeće priopćenje: «Riječki Dallas Music Shop iz Splitske 2a pokrenuo je akciju koja od četvrtka, 26. veljače sljedećih 14 dana nudi poseban popust od 10% na sva ri rock izdanja uopće dostupna u prodaji. Svaki kupac pritom će na poklon dobiti i live album «Palach uživo» grupe Grad.

Pozivamo i vas da nam se pridružite 26. veljače u 12 sati i vidite tko će što kupiti na Dallasovoj akciji. Cijelu proteklu godinu Rijeku je tresla glazbena groznica čiji vrhunac je dohvaćen objavom i promocijom veličanstvenog trostrukog box seta «Riječki novi val». Kao nigdje drugdje, ujedinile su se stare i nove struje i ubrizgale svježu krv sceni koja je bez premca najkvalitetnija i najkonkretnija i izvan domaćih okvira. I kojoj je prefiks «rock» utkan u temelj. Samo u proteklih godinu dana ponovo su se skupili bendovi koji nisu svirali godinama, oni aktivni objavili su albume, nova imena su potpisala diskografske ugovore, nekoliko njih je pred potpisom, klubovi su se ponovo pokrenuli i puni su, svira se, stvara... Rijeka je rock grad, htjeli to priznati ili ne......

Od "Riječkog novog vala" naovamo objavljeni su "Soundtrack" (Vava), "Živa pička" (Let3), "Izlog" (Morso), "Live in Tvornica" (Belfast Food), "Tibet" (Mandrili), "Live uz Rijeku" (Fit), "Još ima krvi" (Grč), "Prošlost i budućnost" (Mrtvi kanal), "Ogledala" (Ogledala), "TV Um" (Manofon), a nešto prije njih i Strašni Riječani, Father i Quasarr Za ovu sezonu se pripremaju novi Grad i En Face, prvi album Diskurza, reizdanja Parafa i antologijskih riječkih ploča. Novi izvođači poput Disco'n'action i Klaus etablirali su se kao koncertne atrakcije i samo su na korak do debija.»



Post je objavljen 25.02.2009. u 13:02 sati.