Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

Prva kandidatura žene za dužnost dugoreškog gradonačelnika

Photobucket

KARLOVAC, DUGA RESA - Nela Dugi Novački, 24-godišnja apsolventica sociologije, kandidatkinja je Zelene liste za gradonačelnicu Duge Rese.
Prva kandidatura žene za dužnost dugoreškog gradonačelnika objavljena je na današnjoj pressici ove stranke, s koje je poručeno da će Zelena lista na lokalnim izborima biti alternativa onima koji žele drugačiji pristup politici.

Naglasivši da ubuduće žele, ne samo ukazivati na probleme, nego i sudjelovati u njihovu rješavanju, Nela Dugi Novački je rekla da na pobjedu ne računaju, iako su spremni na sve, pa i na to.
- Zelena lista ne želi biti ni opozicija ni pozicija, već politička alternativa. Nismo isti kao i drugi i nije nam bitna samo promjena, nego želimo potaknuti ljude na sudjelovanje, da se krene s promjenama - izjavila je, naglasivši da Duga Resa tone, a u Zelenoj listi to žele promijeniti.

Kandidate za dogradonačelnike Zelena lista objavit će naknadno, no zna se da će jedna osoba biti osoba s posebnim potrebama. Upravo skrb o takvim osobama, mladi te zaštita prirode bit će glavne teme na kojima će raditi Zelena lista.

www.radio-mreznica.hr


Post je objavljen 22.02.2009. u 20:01 sati.