Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/topusko

Marketing

SESTRA NA ODREDJENO

Drago mi je kad se tekstovi sa ovog bloga komentiraju,jer bit je u tome da čujemo sto građani misle,sto ih muči.

Na ovom blogu mozete sve reci,bez straha,ali moram odgovoriti na komentar potpisanog kao NEZAPOSLEN-A! Postovani-a,svjestan sam da je,anonimno,lako sve reci,cak i lagati,ali zbog velike vecine,neanonimnih,postenih građana,moram reagirati! Sestra,koja se spominje kao jedini sezonac koji je ostao raditi je,sa ponosom mogu to reci,moja sestra,ali nazalost,postovana NEPOTPISANA NEZNANKO,od 11 sezonaca,odnosno djelatnika na odredjeno u ugostiteljstvu,1.9.,zavrsetkom ljetne sezone,ugovor je raskinut sa cetvero dijelatnika,VESNOM KOVACEVIC,IVANOM BARUKCIC,MIRJANOM DOMIC I VEROM TESLOM,spornom sestrom,zna se cija je to sestra! Nakon dva mijeseca,povecanim obimom posla,opet se primaju dvije djelatnice,na odredjeno vrijeme,medju njima i sestra,zna se čija! Sto se tice komentiranja rada Zupanice Marine Lovric,mogu samo reci da se vidi,a i po tome kako je gramaticki napisan komentar,zna se iz koje kuhinje,sranacke, to dolazi,jer,HDZ,odnosno,JA I MOJI DECKI STRANKA djeluje na taj nacin! SVI SU ONI ISTI,PA ONDA OPET BIRAJTE NAS!

Postovani Nezaposleni-a,da Vam dokazemo da nisu svi isti,pokusati cemo Vam pomoci naci posao,odnosno dali ste nam ideju da na ovom blogu objavljujemo i saznanja o novim radnim mijestima,pa mozda na taj nacin pomognemo da se bar netko zaposli. Vama,postovani ovom prilikom nudimo izbor nekoliko radnih mijesta!

U restoranu JOLAME traze se dijelatnice za rad u kuhinji i na sanku,znaci dvije osobe,takodjer i cafe barovi Opatovina i Grand takodjer traze dijelatnike,a ima naznaka da ce dijelatnika,zavrsetkom zimske sezone,takojer trebati i u Dalekovodu!

Postovani,iskreno se nadam da ce te negdje imati srece i da ce vas primiti,jedino ako Vas nije sramota konobariti,cistiti,biti sljaker,nije valja da Vi,u danasnje vrijeme imate straha raditi kod nacionalne manjine,ili je i vasa ambicija,po mojoj osobnoj procijeni,lako je zakljuciti kojoj grupaciji pripadate,da ste predodredjeni samo za fotelju,bez obzira na strucnu spremu! Ako imate srecu,mozda ste i Vi necija sestra ili brat,samo se iskreno nadam da ne cete prolaziti put nekih drugih sestara,koie su radile svakodnevno po 10 sati za 1800 kn,deset godina tako,samo sa jednom placom u kuci skolovala troje dijece,uspijesne dijece,negledajuci tko je sto,nego suteci i radeci!!!!!!

Osvrunio bi se i na drugi komentar,vezan za divljanje pojedinaca,odnosno na divljanje Mirka Jelkovica po cestama Topuskog. Ovu temu sam obradio u tekstu "STO AKO!?",iskreno se nadajuci mozda dopre do mjerodavnih,nazalost,nista!

Ovom prilikom obecavam u ime SDP Topusko,poslati cemo dopis Opcini Topusko sa zahtjevom da se intervenira kod nadleznih sluzbi,te da se postave lezeci policajci kroz Skolsku i ulicu Spieglebad,te da se Trg bana J.Jelacica zatvori zardinijerama sa cvijecem kod parka Opatovina!

Nazalost i dalje se samo mozemo nadati da nitko nece nastradati i da ce i opcinska vlast napokon vidjeti ono sto svi vide,a i da ce policija prestati okretati glavu,jer,ponavljam,tko ce preuzeti krivicu ako se nesto desi!? STO AKO!?Drazen PutricPost je objavljen 22.02.2009. u 13:21 sati.