Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mostarskemazoretkinje

Marketing

Zimski karneval u Mostaru ! ! !

Mostarske mažoretkinje u suradnji sa Hrvatskom Glazbom Mostar kao i svake godine organizatori su "Mostarskog zimskog karnevala" yes. Tako je u subotu dana 21.02.2009.godine s početkom u 11:00 sati održan svečani defile sa 200 mažoretkinja kroz grad . Sve grupe Mostarskih mažoretkinja, od najmlađih i najslađih dječjih sastava, zatim kadeta, juniora te seniora su bili pod maskama nut. Tako su se u ovogodišnjoj povorci našli pingvini, ovčice, balerine, crvenkapice, rimljanke, crnci, štrumfovi i drugi čudesni likovi. U povorci osim mažoretkinja i Hrvatske glazbe Mostar sudjelovali su i mladi mostarski izviđači, plesači plesne skupine B dance voditeljice Željke Bošnjak, te mališani iz mostarskih Osnovnih škola i vrtića.
Povorka se formirala kod Španjolskog trga, te se kretala užim centrom grada te se završila ponovno kod Španjolskog trga.Naravno da je nastalo veliko oduševljenje mostaraca kada je povorka hodala gradom, te su spontano i maskirana djeca po pločniku i roditelji pratili povorku cijelim putem.. veselo nema šta! rofl
U povorci osim Hrvatske glazbe Mostar se kretalo i auto - razglas Videoton-a, našeg stalnog suradnika i prijatelja Predraga Raiča! - hvala thumbup.
Šareni pozdravi od naših cura... coolmah




Post je objavljen 21.02.2009. u 15:50 sati.