Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing


TBF u Domu Sportova (+St!llness)

Sinoćnji koncert je bio TBF-ov veliki trijumf u Zagrebu. Nakon pune Male dvorane prije par godina, došao je i taj trenutak - puna puncata velika dvorana Doma Sportova, i ja mislim da se ulaznice nisu baš dijelile šakom i kapom, iako je bio tim koncertom obilježen 25. rođendan Radia 101.
I moram priznati, na najbolji mogući način.

Feštu je otvorio još jedan Dalmoški bend - St!llness. Ne samo što su odsvirali odlično i pošteno svoj set, nego ih publika zvala i na bis - drugim riječima - i oni su oduševili.
Meni je sada smiješno kako sam svaki puta kada sam radila kalendarske najave koncerata i vidjela najave za St!llness - i kako ništa baš nisam znala o tom bendu, bila sam poprilično uvjerena da je to neki cover bend.
Ah, koliko nas po svijetu hoda sa kojekakvim zabludama! Eh, pa pogledajte par slika od tog hip-hop benda, a uživo ih svakako odite pogledati. Vrijede!





Oko pola deset na pozornicu je izašao TBF uz opći urlik iz dvorane. Ono što se mene najviše dojmilo je odličan razglas na sve strane (provjereno!).
Sad vam moram priznati da ja nisam uopće ljubitelj TBF-a. Kad smo već kod toga nisam ni hip-hopa. Nije da ga/ih ne volim, ali su mi pomalo dosadni, naročito sa zadnjim albumom.
I otišla sam na koncert jer se šika. I jer je bilo krajnje vrijeme da nakon tri godine pisanja koncertnih recenzija, "odradim" i njihov koncert. Bila bi grehota zanemarivati ih i dalje.
Nisam ni u snu očekivala ono što me je u Domu Sportova očekivalo: puna ko šipak dvorana. Ono, lakonski krenuh prema dvorani ono oko 20 h, mislih sparkat ću se u tili čas i to ne na parkingu koji se plaća i sve tako lako dalje. Ah, koje li crne zablude. Ne da sam ko kreten tražila parking, nego je već bila takva gužva da nisam mogla vjerovati vlastitim naočalama. Pa sam stavila leće, a ono isti rezultat :-)

Tri je ujutro i ne mislim drobiti o koncertu jer nisam preveliki poznavalac TBF-a, ali da, TBF je postao veliki i značajni bend.
TBF je pobijedio Zagreb.
Da li to znači da će Dinamo pobijediti Hajduka u Splitu u nedjelju prema principima reprociteta? Kog briga za nogomet kada imamo ovakvu kvalitetnu mjuzu iz kućne radionice.














Post je objavljen 21.02.2009. u 02:48 sati.