Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lollipopbebeq

Marketing

..."CHAGA SWIMA SREDILA ŽIVOT"...

...O.K.znam naslow je sranje, al' nisam imala inspiracije..čaga je bila za 5, ma ne za 5 već za 10...kuda god se okreneš swi se smiju(ha-ha-ha), grle, ljube(mWa), plešu, pjevaju(LA-LA-LA)...petak 13.najsretniji dan...svim osmašima u mom razredu i školi...a najwishe MENI, zašt?...
...ewo sad ćete swe pročitat', ak' nastawite..narawno.. Ja koja OBOŽAWAM: SMIJANJE, WRIŠTANJE, PLESANJE, GRLJENJE, PJEWANJE, SLIKANJE...pa sam swe to mogla na jednom mjestu..(šteta kaj to mjesto mrzim).. Ak' me dobro znate, znat' ćete wi da je to ŠKOLA.
...Bash je bilo ludo...swi su se zaje*avali, slikali, pili, pjewali, plesali, srali i preswlačili...
..program je bio FANCY ne predugačak, a ni dosadan...curke iz raza i ja smo plesale(bash cool) na pjesmu koju(ja mislim) swi weć znate POKER FACE..
...kada smo začule citiram: čure iz 8.d znaju što je to biti poker faca,počele smo wrištat...taman kad nam je trema prestala, pjesma je zawršila, pa mislim stwarno..super je prošlo(bez nijedne zabune)...YEEE MI!...kada smo swe zbrisale u WC i preswukle se...sljedio je PARTY...
...za PODRAWKU se zdrmal neki dečko(OK nije bash neki), TWEA je poludila za Markom(toliko je žudila za njim da je morala sjest pokraj njega "kao" slomila je nogu dawno pa ju to još boli)...KOŠĆAKICA je bila tužna zbog jednog pedera(tak' ću napisat' jer je bash peder)...SEKA je bila poštar, pa je swima prenosila nekakve poruke(npr.došao je..) MARE i REA su se rasplesale(jedwa sam ih umirila i uslikala)...IFKA moja, ah ona je djelila swima čokoladu SAMO TI; i gledala jednog komada(nećemo mu napisat ime), CRNA PANTERA NEWA je toliko skakala da joj se rep na glavi umorio...CAPPY, PRELEC, PEULA, ŠERC i KEN su skakali i pjevali(možete zanimislit'), a ja dok sam ih slikala crkawala sam...totalka...A JA?... ja sam se ludirala itd...DEČKI-nije bilo(barem onih zgodnih meni).
Bash nijedan(ustwari 2 su bila komada,a ostalo)..uf..neću otkrit tko su... MOŽDA ONI ZNAJU...a Valentinowo mi nije bash srcu..subota ko' swaka druga..why?...I'm alone..but I'm happy for that..again why?..because I hate pig because they stink and they only eat..
Ugl, ja sam se wama jawila (čula sam waše odzwanjanje na blogu (JAWI SE,JAWI SE,JAWI SE))pa sam morala..ak' ste pročitali moj "SUPEREALIFE post" kommajte(npr.dali wam se swiđao post, kaj wam je glupo u njemu, zakaj sam to napisala) ili samo pišite gluposti, ipak to swima ide najbolje..
...no kako owaj post nebi prošao bez pozza efo ih...
..pozzam swe koji su zaljubljeni i NEzaljubljeni(ko ja), swe koji su bili na čagi(najwishe Podrawku, Tweu, Košćakicu, Ifku, Newu, Reu, Maru, SEBE, Kena, Peulu, Preleca, Šercla, Cappy-a, Tinu, Donnu, Sanny, Tinu2, Anchy, Valeriju itd.) i one koji nisu bili: (Nonu, Željku, Melly itd.) i ostale Elenu, Yasmine, Mateju itd.
P.S.-wolim was i ljubim,tnx na kommowima,wi ste moji prawi wjernici... sad ću ja sebe pitat zašt' mi je owo weć 2.post na kojem imam p.s.?...
LOL

Post je objavljen 18.02.2009. u 09:46 sati.