Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jojmeni

Marketing

366 je prošlo dana

Samo za tebe maLJi smijeh
I ne, nisam fulala. 366 je zato jer je prošla godina bila prijestupna. :P

Prije godinu dana bila je subota. Bila sam u pms-u i bila sam hiper. Dopisivali smo se na msn-u, a ti si imal goste doma. Baš sam bila dobre volje. Navečer sam gledala film kad mi je došla tvoja poruka. Rekel si da si u suzyju i da je dosadno, da uzmem ključe od kljeti i budem vani za 20 min. "Mama, idem s Lucijom malo van". Čekala sam te na semaforu i kad sam sela u auto si me pital kaj sam kuhala. (Bila sam u kuhinji, a majka je naravno kuhala neke). Išli smo do kljeti i konačno si ju videl i iznutra. Seli smo si na krevete, svaki na jednoj strani sobe. Zgasil si svjetlo i spominali smo se. Odjemput si se stvoril kraj mene i počel me maziti... cerek

Tak je počela ova naša godina (ak se slučajno ne sjećaš :P). Od onda nije prošel dan da se nismo čuli. Brzo mi je prošlo, ali mislim da se sjećam svakog susreta. Zmišljala sam svakakve izgovore doma, samo da mogu ići van s tobom. Išla sam k Luciji, k Ivani, van s curama, na trčanje... Nije mi žal niti jednog od tih izgovora. Puno smo prošli skupa (i događaja, a bome i kilometara) i puno sam naučila od tebe i uz tebe. Bil si uz mene uvijek kad sam te trebala. Hvala na tome.

(joj kako mi ovo nejde smijeh)

Znam da nisam bila idealna cura. Nekolko puta sam te razočarala, a ti si uvijek našel način da pređeš prek toga. Mogu ti reći da pamtim svaku svoju grešku. Hvala kaj si mi uvijek dal još jednu šansu i zažmiril na moje bedastoće. Ali pustimo sad to... Ima puno više ljepih događaja za pamćenje. Sjećaš se Trakošćana? Isprobavanja odjeće u kabini? Zajedničkog buđenja? Kuhanja tortelina u mineralnoj vodi? Tekkena? Sjećaš se kad sam ti prvi put napisala da te volim? Sjećaš se one večeri prije nek sam išla na maturalac? Skrivanja u mojem ormaru? Sentiša na vjetru uz 'poštar lakog sna'? Ju mejk mi huda?

I sad kad razmišljam kaj da još napišem, ti si mi pred očima i smješak mi ne silazi s lica. I svaki put kad se idem naći s tobom me drma nervoza, ona pozitivna. I ne znam za tebe, al ti si se meni uvukel pod kožu. Ne znam kome drugome bi slala besmislene poruke, kome drugome bi rekla sve kaj me muči, kome drugome bi vjerovala tolko kolko vjerujem tebi. I volim kad mi pošalješ poruku navečer kad već spavam. Volim kad me gledaš. Volim kad me primiš za ruku. Volim kad me provociraš (ali ne prejako :P).
Godina je bila puna uspona i padova, al kak si rekel: primili budemo jedan drugoga pod ruku kad se koji popikne. kiss

Ti mi činiš krasne stvari, ti me činiš sretnom,
I kad mi loše krene ti si tu,
Uvijek kraj mene.

Od kada su igre grube lijepo je znati,
Da čovjek ima nekog kao ti,
Na svojoj strani.

Ti znaš da ja nisam od velikih riječi,
Ono što osjećam teško je reći,
Ipak želim da znaš - volim te!


PUSA

Post je objavljen 16.02.2009. u 21:01 sati.