Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

jedan brzinski post o ... dilemi!

Ovako, danas ujutro dolazim na posao, prazno mjesto ispred zgrade i stanem na njega da lik iza mene može proći, prođe on, a ja se maknem da se okrenem (slijepa ulica, pa da ne moram poslije kad idem doma mučit muku jer me svi zaparkiraju) i lik si stane na moje mjesto (privatni parking od zgrade) i ja ga gledam i čekam da se makne, al frajer niš. Ja van iz auta, kucam frajeru na prozor, lik me ne želi ni pogledati, otvorim ja vrata na njegovom autu i s guštom: OVO JE PRIVATNI PARKING!, na to me blago telećim pogledom pogleda i pita: a vi ste u zgradi, ja samo idem tu preko u teretanu pa sam mislio stati tu (ima ne-zagrebačke rege na autu, a osim toga teretana nije preko neg 50 metara dalje na suprotnoj strani ulice)? Da, jesam, a i da nisam, ne možete se tu parkirat jer je privatno kao što vidite, a drugo, prva sam tu stala i dok sam se okretala, izgurali ste me.
Ok, maknuo se frajer i zgurao di naravno nije stao i lupio drugi auto.

Stvar je slijedeća:
Auto koji je lupio je od bezobraznog i arogantnog starog pedofiličara iz zgrade koji je prema meni bio nekoliko puta bezobrazan bez ikakvog razloga. A stvar je slijedeća: arogantni pedofiličar je nakon 20 godina od nevjenčane supruge uspio iskamčiti da na njega prepiše firmu koju je ona stvorila svojim kontaktima i poznanstvima (u jednu ruku se htjela riješiti te firme jer je on počeo sa šuć muć poslovima bez njezinog odobrenja i znanja) i ostavio je bez prihoda, bez kune (dao joj otkaz), zatim ju je prevario sa ženom od njihovih najboljih prijatelja, a ponaša se prema nevjenčanoj supruzi kao prema smeću (ona nema di otići jer iznajmjuje svoj stan da vrati kredit koji je digla da bi pokrila njegove dugove).

Slijedi dilema:
Da li reći da sam vidla tko je lupio auto, ili mudro šutit (ono: dobio je kaj je zaslužio, iako je zaslužio puno više). Iako mi je žao te žene zbog toga kaj joj je napravio, to nije moja stvar, a s druge strane bio je bezobrazan i prema meni (a ja ni kriva ni dužna).


Post je objavljen 16.02.2009. u 10:05 sati.