Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

77 Dupli i mekani u nasem Ypsilonu


Kad se Laura vratila u sobu, bila je kao preporodjena, osmijeh joj se
vratio na obraze i bila je puno bolje raspolozena.
Malo smo pricale, a kad se tema priblizila sexu ja sam joj pokazala vibratore koja sam kupila prije par dana u sex shopu.

Laura je zacudeno gledala i bila je iznenadjena i pomalo posramljena.

- Ja ih imam nekoliko i volim ih koristiti, posebno kad sam sama ili kad sam napeta.

Poslije ugodnog razgovora o pikantnim temama i dosta smijeha, dosle smo do kreveta, da se malo ugrijemo skupa, kako je Laura volila reci.
Zagrlile smo se uzajamno i polako pocele maziti i ljubiti. Kad nam je postalo ugodno i kad smo se potpuno opustile najprije sam joj ljubila lice, pa onda vrat, da bi nastavila po grudima uz dodire ruku i pojacavajuci masazu po cijelim grudima, a uz malo stipanja bradavica koje je posebno uzbudjivalo Lauru.

Laura je jos uvijek bila nekako sramezljiva da bi zapocela nesto sama, pa sam ja morala razbiti led i zapoceti novu igru. Ovaj put sam imala nesto novo na umu, ali je to jos trebalo provesti u djelo.

Polako sam presla s masazom grudi na trbuh i nastavila prema njenim intimnim dijelovima, a posebno su me privlacile njene povelike male usmine.
Pocela sam lagano s malim dodirima, pa onda nastavila sa sve jacim povlacanjem tih neobicnih mesnatih nabora.

Laura je pocela uzdisati, ni sama nisam znala zasto, da li od dodira po klitorisu ili od vec dosta jakog natezanja usmina, koje su se rastegle do neobicnih razmjera. Tad sam primijetila da joj se pocela slivati ljubavna sluz,
koja je vec bila natopila dobar dio rucnika kojeg sam uvijek stavljala ispod sebi ili svojoj partnerici.

Tad sam uzela jedan dugacki dvostruki jako mekani dildo i polako ga pocela gurati u Laurinu vaginu, koja je vec bila pripremljana i ovlazena. Gumeni penis je ulazio sve dublje u njenu vaginu dok nije dosegao neku krajnju tocku, tad sam ga lagano izvlacila prema vani i ponovno jace gurala unutra, a povremeno bi promijesala sa dildom okolo po vulvi tako da je cijelu posijetim.

Laura je dahtala i bila na pocetku svog orgazma koji je vec postao neizbijezan. Pocela je dahtati i vikati, a tad sam joj zavukla prst u guzu i ubrzala sve pokrete, to je bio krajnji tren i ona se pocela tresti i stiskati svoja bedra, tako da mi je zarobila obje ruke medju u svom medjunozju.

Nakon par minuta stisak je popustio i uspijela sam osloboditi ruke.

- Sad bi bio red i na mene.

Rekla sam Lauri. A ona je stala i gledala me, Znala sam da ako mislim osjetiti nekakav dodir i uzitak moram sama nesto poduzeti.
I poduzela sam, stala sam u Laurino medjunozje i nataknula se na drugi kraj dilda, koji je polako poceo nestajati u nasim medjunozjima.

Noge su na bile u takozvanom duplom Y, a vulve su nam se dodirivale sa usminama i malim usnicama. Klitorisi su se jedva tu i tamo poljubili, jer je u najblizem dodiru vulvi, dildo bio do krajnje mjere utisnut u nase vagine.

Napokon je i Laura prihvatila igru i pocela sa ritmickim pokretima unutra van i
kruzenjem zdijelice oko dilda, tako da su nam se usmine sve snaznije
dodirivale.

Vrijeme kao da je izgubilo smisao, a pokreti su se ubrzavali.
Sad nam vise nije bilo hladno, bilo nam je vruce od snaznih pokreta i uzbudjenja koje se svakim trenom sve vise povecavalo, toliko jako da je Laura opet pocela dahtati, a ja sam osjetila sladostrasce koje dolazi iz cijelog tijela prema trbuhu i koncentrira se na vulvi.

Orgazam je poceo od klitorisa preko cijele vulve i rasirio se sve do nogu i glave. Trebalo mi je dugo vremena da se umirim, a dildo je jos uvijek bio u nama izmedju nasih medjunozja.
Laura je bila jos uvijek crvena u licu , ali je slatki osmijeh
bio najljepsa stvar na njenim usnama.

Legle smo jedna kraj druge i i zaspale zajedno u slatkom zagrljaju.

Post je objavljen 15.02.2009. u 23:44 sati.