Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomysoul

Marketing

prošlo je i još jedno...

...Valentinovo. Kao da ni nije bilo. Da, naravno, ponovno sam sa svih strana zatrpana srčekima i ružicama, što po izlozima butika i trgovinica, što na TV-u. To je valjda da ga slučajno ne zaboravim (kao da je to ikako moguće)... Prošlo je, i dobro da je. nikad nisam shvaćala taj dan previše. Valjda je osmišljen za one koji zaborave tokom godine voljeti, da vole barem taj jedan dan.. ili da barem pokazuju tu ljubav.

Napisala sam post. dugačak i užasno netaktičan i melankoličan. Grozota za pročitati. Odlučila sam preko njega napisati ovaj. Napisati samo da nekako danas i nisam dobro... Prisjećam se svih onih ljudi koji su mi dragi i s kojima bi voljela provesti svo ovo slobodno vrijeme, a njih nema. (zašto??)
Treba mi promjena, koju je tako teško ostvariti, treba mi čvrsta ruka da mi pomogne kročiti ovim svijetom i da me vodi pravim putem, treba mi osmjeh na licu prijatelja. Sad! ODMAH!!

Odlučila sam danas da se prestajem nadati. U vezi njega. Kako romantičan dan za donošenje takve odluke:D. Prestajem se nadati jer to ionako nikamo ne vodi. koliko god on meni značio, nikad neće biti moj. Svi oni znakovi po kojima sam zaključivala da je osjećaj možda obostran bili su farsa, svi oni osmjesi plod moje mašte, a svaka prilika propuštena. Ne žalim. Ni trena. Ostaje mi uspomena na te zamišljene osmijehe i tajne znakove, na jedan ples i dodir njegove ruke na mojim leđima. Više od toga mi i ne treba. (laze)

I još jedna malo vedrija tema, onako za kraj... možda si tom činjenicom uspijem izmamiti osmjeh na lice: Očistila sam prvi semestar, tako da sam čitav drugi mjesec slobodna. Moram se i pohvaliti da sam jedina na čitavoj godini dala jedan prilično težak ispitsmijeh

toliko od mene
sve vas volim, bilo Valentinovo ili ne.
pusa od Ban_ana_naSkiss


Post je objavljen 14.02.2009. u 23:28 sati.