Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinpark4ever4ever

Marketing

Valentinovo

Image and video hosting by TinyPic
Ostavljena,a to je ovako pocelo.Jos prije mog rodjendana sam se zaljubila u dead.pozvala sam ga na moj rodjendan,dosao je.Prije mog rodja moja sestra je to rekla njegovom bratu i njegov brat je to 100% rekao njemu.On je na mom rodju rekao ½ovdje je netko ko mene voli i ja njega volim½.To su mi potvrdile sve frendice.Jednog dana sam se dopisivala sa bivsim simpom preko msn.odjednom mi je rekao ½ti volis dead½.Nisam mu ja rekla neznam tko je nisam ga ni pitala ko mu je rekao.Dodje mi da tog nekog koknem bang.Misslim da mu je to on rekao dead.Necu mu vise skrivati ime zove se Ivan.
Image and video hosting by TinyPic
Isad u oetak dan prije valentinova moj bivsi simpa Antonio mu je rekao da ga volim cerek.Mrzim ga mmmmmmmmrrrrrrrrzzzzzzzziiiiiiiiimmmmmmmmm gggggaaaaaaa!.
Eto sad na valentinovo kad on sve zna nije mi ni cestitao valentinovo,a ni neodgovara mi na poruke.Danas idem Ivani na rodj ona je rodjena na valentinovo 14.02. mladja je od mene.Pozvala je Ivana na rodj jer je on pozvao nju.Nadase da ce doci.Sigurno nikad mi on nece biti decko.
Sta mozes zivot nije fer.

Linkin Park Pushing Me Away Live Earth 2007

Post je objavljen 14.02.2009. u 12:07 sati.