Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikicarodjkica

Marketing

Nisam dugo gunđala i prigovarala!!!

Ma još od neki dan hoću dati svoje mišljenje, al nikako da sjedne za komp.

Ok... ajmo ovako
dali je to samo meni čudno ili netko djeli mišljenje samnom...
Slušam vijesti o Ivani Hodak! Ubio ju je skitnica da bi se osvetio njenome ocu!!!
Ok... po meni je to sasvim dobar motiv, ALI sjetimo se malo vremena i priča koje su se vrtile kada je ona ubijena!
Svjedoci su vidjeli mladića koji je istrčao iz zgrade, ne sijećam se u kakvoj jakni, upucana je dva puta, prvi metak je bio dovoljan, ali drugi je bio potvrda. Svi mediji viču i prenose izjave policije da je to učinio profesionalac. Da ne spominjemo ubojstvo Ive Pukanića, i sa njegovim ubojstvom su povezivali ubojstvo Hodakice, neki nisu prolazili detektore.... i šta sada? Ubio ju je netko tko je beskućnik, tko je radio na teniskim terenima, istina bio je malo frik ali... zar nismo svi malo čudni, i ta slučajnost da njezinog ubojicu uhvate baš dan prije njezinog rođendana?
Hm.. gospodo, meni ova priča malo nategnuta, neznam kako vama.. ali meni baš jako! A osim toga, otac joj je toliko moćan i da sam ja na njegovom mjestu, ma platila bi i zadnjem mutljarošu na ovome svijetu da mi dovede ubojicu moga djeteta i neka me pusti malo nasamo s njim! Oko za oko zub za zub!!!!

A neznam... meni je to malo prečudno... Mislim, ako i jeste taj lik nju ubio neka mi onda netko iz policije objasni kako su se moglu zeznuti sa izjavama i tvrdnjama da je to dijelo profesionalaca???? Nekoga tko je jako dobro znao što radi!!!! Netko tko je nju sačekao u hodniku, a sada ispada da ju je slijedio!!!! Pa ako ju je sljedio kako ju je mogao sačekati u ulazu zgrade? Kako jedan beskućnik, čovijek u godinama može tako brzo bježati po Zg a da mu nitko facu nevidi pa da ju može opisati i kako on to izgleda da ga mogu zamijeniti sa mladićem!!!
Ah da.. zaboravljam da je čovijek radio na teniskim terenima!!!

Ma ja nevjerujem da je on nju ubio i točka!!!

Imam svoju teoriju i to je to!
Tog čovijeka je zahvatila takva sudbina kakva je, i ja se iskreno nadam da su ili Ivanin dečko ili otac našli ubojicu, "podmirili račune" a ovoga postavili kao ubojicu! I šta se sada desi? Desi se to da će taj beskućnik dobiti krov nad glavom, tri topla obroka, suh i topal krevet i zravstvenu skrb i to dok je živ!!!
Eto... to je moja teorija i ja se iskreno nadam da je istinita! Ja bi to tako napravila za svoje dijete!!!!

sada se kontam dali da pišem o onom mlađem punoljetniku koji je pretukao dečka od 16 na rođendanu ili ne.... pilotima koji su na "sreću" svi mrtvi (dnevnik nove TV)...... o tome kako bi se Nives seksala....

Ma nije dobar dan za to!!!! BAš sma nervozna!

I da... inače... danas mi je imendan!!! hehehhehe...... A mojoj najdražoj Forgy želim puuuuno sreće, zdravlja, ljubavi i uspijeha za rođendan!!! I da... danas je punih 8 god. da mi je umrla baka..... zato sam u k.....

Alij evo još samo ovo što vam želim poručiti uoči Valentinova!!!
Valentinovo je dan zaljubljenih! Budimo realni, zaljubljeni imaju jedan dan u godini, a naši su svi ostali dani!!! He he he... Drugim riječima šijemo ih 364-365 : 1!!! Bravo za nas!! A svim zaljubljenima želim sretno Valentinovo!!!

Pusa dragi moji... I da.. kratka najava...

Ove godine se opet za korizmu odričem neta... što znači- nema bloga, nema fejsa...... Ali čujemo se mi još do početka korizme!!!!


Post je objavljen 11.02.2009. u 15:47 sati.