Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pjesnicka-dusa

Marketing

16.02.2002.

Ah, život je ponovno lijep, ha ha baš sam smješna.
Jedva čekam da prođe još 2 sata i onda se mogu ić spremat. Jooj, vrijeme sad prolazi brzo, sad sporo... a moja nervoza raste.
Ne bi mi vjerovo ali ovih dana sam upoznala srodnu dušu, pjesničku dušicu sličnu meni i mislim da sam zaljubljena...
Ah kojeg li predivnog osjećaja!
Naravno ja ionako uvijek previše razmišljam pa prvo kao da ne vjerujem. Pa sam povjerovala, ali naravno ja sam uvijek oprezna, neću dopustit da se itko poigrava sa mnom i radi budalu od mene!
Iskreno, vjerujem da je ova dosad predivna osoba iskrena i da je zaslužila moju ljubav. Zbog njega mi je ovih dana bilo divno... već sam gotovo zaboravila koliko osjećaja i inspiracije ja imam, sad se sve to probudilo i sretna sam zbog toga.
Još uvijek sam pomalo ljuta, ali ne na ovu osobu na koju se ne mogu ljutiti, nego na sebe i onu budalu od bivšeg ledenog kralja.
No ovo nije ledeni kralj, ovo je osoba koja je sposobna potpuno me otopiti i utješiti me kada sam tužna ili ljuta. Još uvijek se nadam da je sve ovo istina i da će mi Bog dati da se ovo predivno stanje nastavi, da budem sretna.
Stvarno mi je jaaako drago što sam ga upoznala, zaista sam mislila da takvi kao on postoje još samo u mašti i snovima, ah zaista se nadam da se nisam prevarila jer je on upravo ono što meni treba.
Trenutno ne mogu misliti na ništa drugo nego na njega i na to kako sam ja luda i mutava (imam svoje razloge, ne bi o tome).
Pošto sam totalno smorana ne mogu više ni pisat, pa je bolje da prestanem.
Kad ću imat bolju inspiraciju javit ću se! Uglavnom : "Dobrota čuda stvara a ljepota razočara!"

Post je objavljen 08.02.2009. u 19:27 sati.