Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackcat15007

Marketing

Pogled u bolje sutra

Svaki dan je poseban. Iako toga možda nismo ni svjesni,možda ponekad to i ne primijetimo. Svaki dan nam donosi nešto novo, možda neko novo poznanstvo, neko davno izgubljeno prijateljstvo, suze, smijeh i još puno toga. Ponekad želimo sami „krojiti“ dane i zamišljati ih onakvima kakim želimo da budu. Želimo da nam se toga dana dogode npr. samo lijepe stvari a ono bude sve suprotno. I onda se priupitamo zašto se nama događaju takve stvari, zašto nas neće jednog dana pogoditi sreća. Ali ta sreća nas čeka, odmah tu, iza prvog ugla. Samo mi ju ne primjećujemo. I onda često kažemo „bit će bolje sutra.“ Težimo da budemo savršeni i da svijet oko nas izgleda savršeno, ali savršenstvo se zapravo nalazi u malim stvarima.

I sama ponekad govorim kako nisam miljenik sreće. Često ju tražim. A ona me čeka negdje, tu je možda odmah pored mene. Samo ja ju ne primjećujem. I tako sam onda često nesretna, ne znam što da učinim a ne znam ni gdje sam pogriješila u takvim trenutcima.
Nedavno sam tako saznala da se sviđam jednom frendu iz razreda.cerek Ja ga dugo vremena nisam ni smatrala frendom. Ili to nisam htjela. On je za mene bio samo netko tko ide samom u isti razred. I ništa više od toga. Sve do toga dana. Onda kao da se nešto promijenilo. Kao da sam spoznala da ne trebam tražiti sreću, ljubav i prijateljstvo jer to imam tu pored sebe. I to cijelo vrijeme. Ali ja to nisam shvaćala, nisam vidjela i nisam razumjela. Ali svejedno nešto mi govori da ne budem s njim. Ne znam kako da sama pobijedim sebe i da ne težim da sve može biti bolje. No imam vjere u bolje sutra.


Post je objavljen 08.02.2009. u 12:53 sati.