Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gospa-moja

Marketing

ISUS NAS TREBA ODMAH

Danas želim, Isuse, razmišljati o tvom pozivu.

Učiš me da je krštenje dar, znak tvog poziva. Još od utobe majke pozvao si me. Računaš s menom. Divno je živjeti u toj sigurnosti. I mene poznaš, Isuse. Znaš svu moju ljudsku ograničenost i slabost, znaš padove i uspjehe, znaš što ti ja mogu, a što ne mogu pružit. Želim jednostavno ići za tobom. Osjećam da mi to poručuješ promatrajući okolnosti poziva ovih tvojih učenika. Krpali su mreže, ispirali su ih, vukli na obalu. Radili su svoj svakodnevni posao. I upravo u tom kontekstu ti ih zoveš k sebi i očekuješ da se odazovu tvom pozivu.

Hvala ti na takvoj jednostavnosti i dobroti. Imaš toliko povjerenja u čovjeka. Znam: od mene očekuješ samo ono što ti ja mogu dati. Drugo ćeš učiniti ti. Sve drugo je tvoja briga. Od mene očekuješ da odmah krenem, da se odazovem, a ti ćeš od mene učiniti učenika po kojem će se tvoja dobrota proslaviti. Jer što sam slabiji, to će se tvoja dobrota jače očitovati i znat će se da je to tvoje spasiteljsko djelo, a ne djelo mog ljudskog nastojanja.

Proslavi se, Gospodine, i po pozivu kojim i mene zoveš u svoju službu i neka se poslanje moga krštenja i krizme oživotvori na dobro Crkve i svijeta.

Fra.Zvjezdan Linić

Evo mene drago moji blogeri nakon par dana pauze. Nekako sam ovih dana zauzeta i previše, nisam navikla. Izgleda da je to tek početa. Moj sin krenuo na tečaj sintisajzera, pa ga odvedi, dovedi, pa uči svirati, pa uči za školu, ništa nisam cijeli tjedan doma ni taknula a kamo li se odmorila. Isuse što sam slabija, to će tvoja dobrota biti veće i jača. Isuse nemoj me nikada napusti i daj mi snage da sve nedaće moja obitelj i ja prebrodimo. Daj nam samo zdravlja, mi idemo tvojim stazama.
Lijep Vam svima pozdrav.

Post je objavljen 07.02.2009. u 13:59 sati.