Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

75 - Prekrasni leptir


Ulice Londona su bile hladane i kisovite.
U toploj hotelskoj sobi sam prigušila svijetlo i krenula prema krevetu pozvavši Lauru za mnom.
Pokrile smo se i nesvjesno zagrlile kako bismo se što prije ugrijale i osjetile onaj topli dodir naših tijela koji je obećavao ugodu.

Iako sam pružila zadovoljstvo Lauri u kupaoni, a sad bi po nekoj logici bio red na nju da mi uzvrati, ja sam opet preuzela inicijativu i počela je ljubiti po vratu, pa licu i napokon po usnama. Laura je imala mekane i velike usne, ne znam jesu li joj gornje odgovarale veličinom po donjima ili obratno.

Moje ruke su same od sebe počele putovati njenim tijelom, najprije po grudima na kojima su bradavice još uvijek bile napete tako da sam poželjela ih malo podudati i nježno grickati.

Dok su moje usne bile na njenim grudima, ruke su već putovale niže po trbuhu i nastavile niže da bi se poslije kruga po bedrima vratile na njen obli venerin brežuljak. Laura je ležala na leđima i nije napravila samostalno nijedan pokret, samo je slijedila moje dodire i tako se kao zrela ruža rastvarala pod mojim poljupcima koji su sve vise kružili oko njene vulve, koja je mirisala mješavinom mirisa cvijeća od šampona i svježih školjki, koje sam inače voljela pojesti sirove.

Kao magnet su me privlačile njene male usnice koje su samo po imenu bile male, a u stvarnosti su bile puno veće od velikih usmina.
Uhvatila sam jednu usnama i polako je lickala i sve više je uvlačila u moja usta, na kraju sam je cijelu usisala i pokušavala je otopiti ustima kao da je čokolada, ali ona se samo još vise nabubrila umjesto da se smanji kao otopljena čokolada.

Kad sam jednu skoro zagrizla shvatila sam da je ipak trebam pustiti i prešla sam na drugu.
Njene male usmine su me podsijecale na malog ili velikog leptira, kojeg sam odmah cijelog uvukla usta i zamišljala da je svježa lignja, samo je nisam nikako smjela zagristi iako sam sama sebe vise puta uhvatila da kako bi je pojela.

Bila sam toliko zauzeta sa Laurinim usnicama da nisam ni primijetila kako Laura ubrzano diše, tad sam svoju pažnju premjestila i na ono što se nalazi između tih predivnih krila leptira.
Uhvatila sam Leptira za krajeve krila i raširila ih, da bi se ukazala ružičasta slatka nabubrena sredina Laurine intime.

Klitoris joj je bio veliki, isto kao i cijela njena vulva, ali se nije ni vidio od njenih usnica koje su ga prekrivale, tek sad kad sam sve to raširila mogla sam ga uhvatiti usnama i nježno milovati jezikom po cijeloj njegovoj duzini pokušavajuci ga još vise rastegnuti i pronaći neku novu točkicu nedodirnute strasti koja je počela divljati kroz Laurina usta.

Laura je vikala, uzdisala, plakala, smijala se, drhtala, dahtala, gušila se od siline orgazma koji su se nastavljali jedan na drugog.
Ja, kao da me neka neobična sila gonila nisam željela prestati, nego sam nastavila lizati i cuclati sve ponovno i sve jače i temeljitije, a osjetila sam i neobični slatki okus njene vulve koji je u valovima iz njene vagine dolazio do mojih usta.

Ne znam tko je bio više opijen tom sexualnom strasti ja ili Laura, jednostavno nisam mogla prestati.
Ni sama ne znam koliko je to trajalo, ali odjednom su do mojih ušiju došle riječi :

- Nemoj više molim te, poludit ću od užitka, ne mogu više izdržati ....

Tiho i sa još nekoliko laganih dodira usnama, a sa vlagom i smiješkom na ustima sam ostavila tu divnu vulvu, sad već crvenu i nabubrenu do boli da se uspava kraj mene.


Post je objavljen 31.01.2009. u 23:46 sati.