Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vicx

Marketing

MAGICA 3: VALHALLA by Vic



Zaricanje ratnika pred Odinovim oltarom Spoznaje

Lijepa Valkiro (Valkyrjo), milujem ti lice pa te ljubim. Dodiruješ mi obraze svojim toplim nježnim rukama i u mene utiskuješ svu čar svoje ženstvenosti. Nježnost budi snagu. Ženski element potiče muški da se svojom snagom izbori za oboje.

Da, borac sam boga Odina, tvoj borac, ratnik iz dubine podzemlja, svjetlonoša s mačem, odlučan i hrabar da se odozdo vinem u samo središte Valhalle. Dijelom svijetlim kao Odraz, dijelom kao istinsko Svjetlo. Sačinjavaju me bog i boginja: Duh i materija, Nebo i Zemlja. Ja sam fronta vječne borbe; ja sam onaj koji je u sebi podnosi.

Ljubi me lijepa Valkiro, podaj mi svoje usne da ih mogu osjetiti pa potakni u meni snagu da ratujem za tebe i u samim dubinama pakla izborim veličanstvenu pobjedu. Budi nježna, ženstvena budi, neka med s tvojih usana u moju nutrinu poteče i neka se unutra razlije pa me ispuni posebnom snagom, tako da baštinim poriv i dobijem bitku na samom dnu Podzemlja. Poslužuj me, lijepa Valkiro, pleti prste oko moga lica, izazivaj me svojim ženstvenim dražima i pogledaj me očima koje svijetle svojim neugaslim sjajem. I u njima nalaze se tajni kodovi Knjige istinske Magije koji će mi se na vrijeme otkriti.



Ja sam potomak sjevernih otaca i Sin Magije Sjevera.
Rođen sam u Sjevernoj zemlji, tamo gdje se fjordovi duboko utiskuju u kopno, podno litica visokih planina na čijim vrhovima snijeg nikada ne kopni. Ne znam što je dašak proljeća izvan moje duše, šiban sam snjegovima i snažnim olujama i sve čemu me život na zemlji naučio jest: opstati. Ratovao sam u dalekim zemljama i izranjavan se vraćao kući, ali uvijek snažniji nego što sam to bio prije. Liječili su me magijom i nada mnom vršili obrede za prizivanje snage. Naoružali bi me i odašiljali u nove daljine, da u svoju zemlju donesem plijen, opljačkanu zlatninu prokletih kršćanskih barbara, dostatnu da preživimo.



Ljubi me, lijepa Valkiro. Želim osjetiti tvoje prste na grudima, snagu tvog dodira i meka milovanja kojima ćeš me preplaviti. Želim dugo promatrati tvoje oči; želim čuti kako mi šapućeš na uho i služiš mi; želim da se razodjeneš i zajedno sa mnom legneš, kada ću u naletu strasti na tvoje pomamno ženstvo istresti nezajažljivu divljinu i tijelom ti se poigrati ispunjavajući ga čarolijom. O podaj mi se, lijepa Valkiro, podaj mi se još večeras. Sutra mi slijedi put Bezdana, jer Valhalla se odozdo dohvaća i kroz pakao i nezamislive užase potrebno je proći. Osnaži me, svojim suptilnim dražima probudi moj ratnički duh. U vikinga Istine me pretvori.

Odine, podaj mi snagu Razuma i naoružaj me mačem svjetlosti, strahovite me utvare dolje čekaju. Odriješiti mi je zlo iz podsvijesti; otjerati iz moje tamnice sve ono što je čini mračnom, beznadnom i varljivom. Podaj mi Uvid da u svakom trenutku mogu shvatiti da je bol što je u toj borbi trpim neizbježna i da od fizičke postoji ona još gora, a to je patnja i bol sučeljavanja sa sobom. Podaj mi iskrene osjećaje, da u svakom trenutku boravka u Bezdanu mogu oćutjeti prisutnost One za koju se borim i podaj mi lijepu Valkiru, da me u svakom trenutku moje borbe prati i služi. Podaj mi strast u čijem izgaranju nikada neću posustati i koja će me bodriti da ustrajem i dobijem važnu bitku koja otvara vrata Valhalle. Podaj mi stranice Knjige istinske Magije, otkrij mi njezine ključeve i između devet razina njezina shvaćanja opremi me da mogu shvatiti tajne najdubljih misterija prirode.

Na dnu mog vlastitog Podzemlja jezivo je, mračno i hladno: to su sjenke misli i osjećaja, plod nekontroliranog rada naše svijesti odložen u najdubljim dubinama mračne tamnice. Dobijem li valjano oko nijedna mi tamna utvara neće pobjeći, a od snage mog pogleda, oplemenjenog svjetlom Odina, mnoge će se razbježati i njihova će moć nada mnom prestati. Svojim ću im mačem odsijecati glave i one će padati u crnu jamu na dalekom jugu, dok će sa sjevera nadirati čista svjetlost Aurore i osvjetljavati mi daljnje putove kroz Bezdan. Najprije slabašne, plašljive i nemoćne, Sjenke će nabujati i sručiti se na mene svom svojom snagom, tako da nas u vatrenoj dolini, na samom jugu moga bića, očekuje krvavi rat do istrjebljenja. Podaj mi snage da budem pobjednik. Oplemeni moje misli, osjećaje i želje da dobijem ovu borbu i iz tvog Hrama istjeram sve što boginje zemlje koriste protiv tebe.

Budi uza me, lijepa Valkiro! Neka nježnost tvojih usana na mojoj koži stvori strast. Otkrij mi svoje podatne i meke grudi koje ću dotaknuti i čiji će me miris potaći da se borim dalje za tebe i za sebe. Čuvaj mi leđa pa me na vrijeme upozori, tako da me nijedna Sjenka ne zaskoči. Raspolaži Odinovom snagom prosvjetljenja pa mi u pravom trenutku dohvati jedan od mačeva, da rastuće zvijeri koje sam za života u sebi hranio budu sasječene njegovom moćnom oštricom s čijih će ruba kapati krv pobijene zvjeradi (Mač je Uvid, njihova krv je Spoznaja, a njihova smrt je znak da sam ih osvijetlio, prepoznao, prihvatio i time ih zauvijek onemoćao).

Podaj mi snagu istinske Magije, neka blješti iz mojih očiju, i neka sve svjetlo što ću ga zračiti osvijetli mračne staze u dubokim špiljama moga bića. Podaj mi Knjigu iz koje ću čitati i spoznajom čijih tajni ću kroz Bezdan neokrznut proći pa mi otvori stranicu iscjeljenja u kojoj se nalazi tajni kod za otključavanje vrata svemoćne Valhalle.

Sasjeći ću mačem sve moćne Sjenke u sebi. A sve Sjenke koje u sebi uništim istovremeno će izazvati strah onih u tebi. I one se povlače kao ove moje, bježeći u strahu pred svjetlom raskrinkavanja i spoznaje, zalazeći dublje u Bezdan i nastojeći se sakriti ne bi li odozdo i dalje nadzirale podsvijest. Ali snagom odluke sustići ću ih i sasjeći mačem na izvoru prljave vode što izvire iz mračnih stijena na krajnjem južnom polu životne kugle. Odavde truju se svjetovi. Odavde izvire sve prokletstvo koje prati čovječanstvo na njegovu putu prema budućnosti. Ovdje se baca ljaga na Odina koji svijetli u srcu i baca krvavo meso vječito gladnim izmišljenim božanstvima koja caruju u tamnicama podsvijesti.

Stoga se kao viking svjetla pred oltarom Spoznaje zaričem:

Spreman sam spoznati istinsku Magiju i primijeniti je u praksi.

Spreman sam boriti se za Valhallu i proći kroz najdublju tamnicu vlastita bića te uništiti sve mračne utvare što ih na tom putu zateknem.

Spreman sam oplemeniti budućnost čovječanstva Spoznajom Istine koju ću zračiti iz svog Magičnog oka i na taj način natjerati druge da ga upiju, propuste u sebe i dozvole mu da u njima baci sjaj na mračnu zvjerad koju u neznanju hrane.

Spreman sam se odreći boginje zemlje u ime istinske Magije i potući sve lažne zemaljske bogove što ih je čovjek izmislio da bi svoje ludosti opravdao.

Spreman sam izgubiti dodir s božanstvima Pakla koji su sami sebe u svece pretvorili i spreman porušiti u sebi svaki lažni religijski hram koji se kroza me pokušao očitovati.

Spreman sam biti kršten u vatri i ledu Sjevera i odbaciti varavo krštenje s juga; spreman sam pregaziti svakog posrednika i svećenika te ih raskrinkati kao lopove i spiritualne izdajnike čija propovijed služi da im omogući stjecanje zemaljskog blaga; spreman sam im iskopati oči, a njihove glave odsjeći, neka se kotrljaju najdubljim dubinama mog vlastitog pakla.

Spreman sam biti Magus_Philosophus, majstor nad Ignis Elementaris i raspirivač plamena Istine u mračnim bezdanima vlastite Tamnice.

Spreman sam biti Ratnik nježne i lijepe Valkire jer moj spas ujedno naznačuje i njen.

I spreman sam biti Majstor istinske Magije, da bih otvorio predvorje Valhalle i ondje obučavao sve buduće ratnike na njihovu samostalnom putu kojim kane krenuti s dna svog vlastitog Bezdana.


I zato:

ljubi me prelijepa Valkiro. Gledaj me u oči nježno, dodiruj me…Budi prema meni nježna i ja ću biti tvoj ratnik.

Ljubi me, Valkiro i svojom podatnošću otpremi me u visove Valhalle.

Ljubi me, dodiruj me, neka žar što ga u tvojim očima vidim raspiri svaku moju spremnost da se borim i izdržim.

Jer moj spas ujedno je tvoj spas.

Jer ti si ja, a ja sam ti. Prelijepa Valkiro...


Post je objavljen 31.01.2009. u 15:35 sati.