Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Naprijed Francuzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drage drugarice i drugovi!!!!!!

Svjetsko rukometno prvenstvo bliži se kraju. U nedjelju, 01. februara (za velke rvatine 01. veljače) odigrava se u Areni Zagreb zadnja, finalna utakmica u kojoj če snage odmjeriti hrvatska i francuska rukometna repka.

Suvišno je da sada ponovo iznosim svoja i partijska stajališta o rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj i arenama, jer sam ista iznio u prethodnim postovima.
No, upravo zbog toga ja i drugovi iz Partije na jednom od partijskih sastanaka donijeli smo jednoglasnu odluku da čemo podupirati samo i isključivo francusku rukometnu repku.

Jer njihovi igrači i izbornik nisu politički izabranici, puleni, plaćenici, pičke i prodane duše kao naši, oni nisu za vrijeme francuskih izbora podržavali Sarkozyja kao naši Sanadera i njegovu stranku koja sustavno godinama pljačka i uništava ovu državu, njihova država nije bacala pare na gradnju skupih arena i organizaciju nedostižnog prvenstva kao naša, iako su to realno i mogli s obzirom da su puno bogatiji od nas. Sve svoje rezultate zaslužili su krvavom mukom te teškim i napornim radom i treninzima za razliku od nas koji smo prvenstvo prvo izvojevali kao organizator, a potom i kupili pobjedu. Jer mi smo takvi ljudi, a rukometaši su nam više manekeni nego sportaši. Logično je zaključiti da u jednoj Francuskoj koja ima 64 000 000 stanovnika ima više profesionalnih rukometaša nego u Hrvatskoj stanovnika. Zapravo, jedan pariški metro dnevno preveze duplo više putnika nego što u Hrvatskoj ima ljudi. Stoga o kakvoj kvaliteti pričamo? Nikakvoj. Nema tu kvalitete. Gramzivost i lopovluk jedino.

Zbog svega toga, ja i drugovi čvrsto i odlučno podržavamo francusku rukometnu reprezentaciju u pobjedi nad našim rukometašima pa makar nas sve pobili. Jer oni zapravo nisu pravi rukometaši kao što ovo nije prava država već posrana i lopovska. Naši rukometaši i hadezeovski smrad Červar podržavali su Sanadera, HDZ i njihov lopovluk i zato ih ja i drugovi proklinjemo. Francuzi za razliku od njih zaslužuju naše puno poštovanje i podršku i na njihovoj strani smo i nadamo se da če pobijediti. Veselimo se njihovoj pobijedi več unaprijed, jer znamo da če biti izvojevana pošteno i časno, a ta dva pojma su našim rukometašima strani, o Červaru da ne pričam.

Naprijed Francuzi!!!!!!!!!!!

Vive la Équipe de France de handball masculin!!!!!!

Vive le Claude Onesta!!!!!!!

ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!

Post je objavljen 31.01.2009. u 01:50 sati.