Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hypnosing

Marketing

i'm leavin to live a fashion

Falit će mi.
Falit će mi Zagreb.
Falit će mi kiša koja stalno pada. falit će mi stančić.Balkon i ružan pogled na sivu zgradu.falit će mi krevet s rozim plahtama i jastuci s tvorničkim mirisom.falit će mi ilica, trg, stanica u frankopanskoj. falit će mi tramvaj. falit će mi zrinjevac i lišće. falit će mi trešnjevka i mali dućan u zgradi. falit će mi mlijeko od vanilije i kauč koji propada. falit će mi centralno grijanje, loša internet veza. falit će mi zrake sunca koje probijaju kroz rupice na roletni. falit će mi subote. falit će mi ida . falit će mi cure. falit će mi purgeri.loši vicevi i zajebancija. falit će mi cinestar,otp banka.falit će mi šalica čaja u krevetu i polica s časopisima. falit će mi najbolji tuš na svijetu i loši zvučnici.
falit će mi bruna, nina i cure.falit će mi glupirnje i Nepozvani Gost.
falit će mi osjećaj da je blizu iako je daleko.falit će mi samoća i ponekad usamljenost. falit će susjedstvo.mexički restoran s petrom.falit će mi privatna. falit će mi maštanje i planiranje. falit će mi neki stari snovi. falit će mi on jer znam da,kakav god da je, uvijek je tu ,kad ne želim biti sama.
falit će mi sve što imam blizu. tako me stah a zadržavam smješak.neću biti slaba. nikad nisam bila jedna od onih koji odustaju.uživat ću u svakom trenutku i živjeti dan za danom.ništa se neće promijenti.bit ću prisutna.

Post je objavljen 29.01.2009. u 23:51 sati.