Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Post u kojem branim komunizam

Drage drugarice i drugovi!!!!!!!!

U zadnje mi se vrijeme javljaju razno razni nepismeni seronje koji seru govna po komunizmu a ni ne znaju što je to. Prema definiciji Hrvatske enciklopedije, komunizam je: Ideja savršenoga, besklasnoga društva potpune jednakosti ljudi i politička ideologija utemeljena na ukidanju privatnoga vlasništva i na uspostavi zajedničkoga vlasništva nad sredstvima za proizvodnju.
Eto stoko jedna nepismena, sad znate što je komunizam pa nečete više kenjati.

Ja i drugovi smo ponosni što se možemo nazvati komunistima kao pripadnicima te napredne ideologije.
Jer da je ta ideologija sad na vlasti, sad bi nam bilo puno bolje. Ne samo meni i mojim drugovima, več i istim ovim govnima koji po komunizmu seru. Njihove majke i očevi danas rade (ako uopče imaju tu sreču!) za bijedne ili nikakve novce kod krupnokapitalističke bande koja ih izrabljuje brutalno za male i nikakve novce.

Definitivno je ideju komunizma na cijelome svijetu najbolje provodio naš največi velikan, največi sin naših naroda i narodnosti, Maršal Josip Broz Tito.
Za njegovo vrijeme imali smo bratstvo i jedinstvo, visoku zaposlenost, plače točne na vrijeme, pravednu državu, firme koje su šljakale sve u 16, društvo bez nacionalizma i ustaštva, besplatno školstvo i zdravstvo, besplatne udžbenike i lijekove, stanove i poslove, sigurnost na cestama, manje nasilja u školama i među omladinom.
Danas toga više nema. Imamo Hrvatsku i jedan veliki kurac od ovce. I divne uspomene na to vrijeme, kao i veliki ponos na nekad veliku i pravednu državu, vječnu i neponovljivu SFR Jugoslaviju.

Upravo zbog svega toga, ja i drugovi i dalje čemo širiti komunizam po svijetu, borit čemo se za bratstvo i jedinstvo, borit čemo se za prava običnog čovjeka, radnika i sve poštene inteligencije. Borit čemo se za pravdu koje u ovom društvu nema, protiv primitivizma, fašizma, katoličke crkve koju smatramo odgovornom za nestanak komunizma, ustaša i njihovih kolaboracionista.

Borit čemo se i protiv onih koji su komunizam srušili i čim ponovo preuzmemo vlast, a preuzet čemo, sve one koji su nam nekad močnu i poštovanu državu pretvorili u ovo govno koje danas imamo, pohapsit čemo i suditi im za veleizdaju. Očekuje ih strijeljanje, prisilan rad, dugogodišnji pržun kao i pljenidba i konfiskacija cjelokupne imovine koju su stekli kraduči narod.

Ponovo čemo oživiti lik i djelo vječnog nam maršala Tita i strogo kažnjavati svakog onog tko se bude usudio po njemu kenjati.

Živjeli mi drugovi!

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!!!!!


Post je objavljen 27.01.2009. u 22:42 sati.