Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelengrad

Marketing

VIJESTI IZ ZABORJA

Postavljen privremeni "bik"

Zaborje, nedjelja, 25. siječnja 2009.

Photobucket

U Zaborju je danas, radi sigurnosti, postavljen privremeni "bik", kako vozila ŽTP-a Zelengrad ondje ne bi izletjela, doda li nemarni vozač malo previše gasa po izlasku iz zaborskog zavoja...


Photobucket

Photobucket

Gle! Tko je to Njuškicom stigao u Zaborje? Pa to je naša Gertrudis, koja, osim što radi kao kondukterka i podvornica na zelengradskom kolodvoru, kadšto odradi i koju noćnu smjenu na recepciji Hotela Grand Zaborje!


Photobucket

Gertrudis ulazi u Hotel Grand, no njen dolazak na posao nije ostao nezamijećen. Kraj hotela stoje i čavrljaju dvije dokone zelengradske posvuduše, Milica i Dragica.

"Vidiš, Milice, jesam ti ja lijepo rekla da je Gertrudis u istom biznisu kao i nas dvije!"

"Dobro zboriš, Dragice. Nema sumnje da nam ubija posao! Evo smo čak promijenile lokaciju, ali ne možeš pobjeći Gertrudis!"

"Ali, gle, gle, Milice" - pjevno će Dragica - "vidiš li i ti što i ja?"



Photobucket

Dragica je zapazila obrijanog tetoviranog pružnog radnika Tješimira Utegurovića kako svojom moćnom bušilicom radi na učvršćavanju novoga "bika" postavljenog u kolodvoru Zaborje... Ne gubeći vrijeme, Dragica je popravila šminku, namjestila svoje čarape od mreže i krenula do kolodvora.


Photobucket

Vidjevši ga izbliza, bila je sigurna da je naišla na glavni zgoditak.
"Momak je pravi, nema šta...!" - pomisli Dragica i krene prema njemu.


Photobucket

"Hej momci mladoženje, imal' neki tu za mene?" - veselo je ispod glasa pjevušila Dragica, sretna poput mačke koja je upravo ugledala bespomoćnog kanarinca, ali je znala da je Tješimir nije mogao čuti, jer je bušilica kojom je rukovao bila previše bučna, pa mu je stoga šeretski namignula i mahnula rukom...


Photobucket

U tom trenutku Tješimir je ugledao Dragicu i ugasio svoju pneumatsku bušilicu.
Da, da! Imat će naša Dragica večeras posla!


Photobucket

Iz kabine Njuškice cijelu je tu priču promatrala Gertrudisina sestra, Helga.


Photobucket

"Vidi, vidi, čini se da je Dragica pronašla mušteriju. Ajde, barem mi neće ogovarati sestru sad kad je tako zaposlena!" - pomisli Helga i upali šinobus, jer je bilo vrijeme za povratak u Zelengrad.



Post je objavljen 25.01.2009. u 18:21 sati.