Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zalauru

Marketing

Negdje smo u PMS-u

Evo, pere nas PMS.....valjda ce sutra stici i vjestica M. Onda krecem sa Klomifenom jer se pokazao cisto ok zadnji puta. Eventualno cemo puknuti jos koji Gonal, pa cemo vidjeti sto ce se iz toga izroditi. Nadam se barem 2, 3 jajne stanice.
Danas me malo zbrcnuo komentar neke xxx osobe koja je zakljucila da zanemarujem djecu.
Izazvana time, usla sam oko ponoci u sobu svojih teengera koji su me pokusali smuljati da gledaju komediju, hitro prebacujuci kanale s horroca sa HBO na RTL i pitala ih sto misle kakva sam ja mama kad im dozvolim tako kasno gledati telku.
Znate sto su rekli: Predobra. Da si samo obicna i dobra ne bi nas zagrlila kad smo zlocesti i ne bi nam svaku vecer rekla da nas volis, samo bi nam kupila slatkise i dala da pogledamo nesto po tvom izboru. Predobra si i nekad smo zbog toga zlocesti jer znamo da ces nam oprostiti.
Onda sam se sjetila onoga sto sam bas unazad par dana komentirala na jednom forumu sa suborkama - lako je biti kovac tudje srece, lako je odgajati tudju djecu, lako je pametovati i filozofirati, al najteze je biti majka.
I nakon sto su me djeca izgrlila i nakon sto sam im obecala da ce film moci nastaviti gledati sutra, ja mirne duse idem leci kraj svog muskarca i veseliti se sljedecem postupku i sanjati jos jedno prekrasno malo bice koje me zove MAMA.
Laku noc svim mamama i svim zenama koje to zarko zele postati!

Post je objavljen 25.01.2009. u 00:56 sati.