Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Novosti

Dobre partije Dubrave protiv Trnja na otvaranju Mare 2009.
Limači A premoćno su pobijedili rezultatom 12:2 i golovima: Babića-4, Bagarića-3, Klaića-2, te Malkoča, Solde i Palića. Limači C također su upisali uvjerljivu pobjedu od 4:0 golovima: Prenkpalaja-2, Statovcija i Čukca. Zagići su s terena na Ravnicama otišli zadovoljni remijem od 3:3 (Šimunović, Bosnar, Jug).

Mali podsjetnik tj. uputa za lakše snalaženje na ovom blogu. Na ovoj početnoj stranici pišemo o svemu i svačemu, ponajviše prateći zbivanja oko naših mališana, zatim o klubu ali i o koječemu drugom. Tu i vi imate mogućnost napisati svoj komentar na tekstove, te sportska i ostala zbivanja koja pak pratimo pod pojedinim rubrikama menija. Jedna takva rubrika je i "natjecanja" gdje možete vidjeti rezultate i raspored prvenstvenih i turnirskih utakmica, te po jednu fotografiju sa svakog takvog događaja grupirano po godištima. U rubrici "aktualno" trenutno riječju i slikom pratimo akciju "Roditelji djeci" te objavljujemo sve ostale zanimljive fotografije. Pod rubrikom "anketa" tražimo vaše mišljenje o konkretnim temama, a pod "kontakti" nudimo vam svoju adresu za slanje slika i razne druge pohvale, kritike i upite te linkove na neke zanimljive stranice.
Svoje slobodno vrijeme i danas su radeći na Klaki proveli neki dobri ljudi: tate Lopar, Galić, Čukac i Krajina te neizostavni dobri duh NK Dubrave g. Maloča. I sutra će, kažu, ponovo. Što reći nego: Hvala vam svima!

Post je objavljen 17.01.2009. u 21:54 sati.