Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sillmarilla

Marketing

U elementu!

Ne znam jesam li stvarno u kurcu ili me PMS pere ili nešto treće, nevažno! Mrzim ljude s kojima radim! Ma, zapravo, mrzim ljude koji imaju dva lica, podjebavaju i bacaju u bed! Ne moraju to biti samo oni s kojima radim, općenito govorim, iako silom prilika ove prve moram gledati svaki dan.
Šta te briga, zaradi plaću i ajde doma, kaže mi maloprije prijateljica. Ma lako je tako reći nekome sa strane! Da se ne znam koliko trudiš ostati 'cool' i ne dozvoliti da te nečiji komentar dirne i to ne shvatiti osobno i da ti na jedno uho uđe, na drugo izađe, kad-tad pukneš! Samo ne znam što je gore, pucati svaki dan polako ili puknut jednom u dva-tri mjeseca i to sve lijepo nadoknaditi?! Kao ja, u ovom drugom slučaju.
Još nešto spada u moju kategoriju Mrzim, a to su ulizice koji ogovaraju šefa s kolegama, a onda mu se lijepo pred svima s umjetnim osmijehom uvlače u šupak. I to tako očito, da bi i budala primjetila. Kesere se i motaju oko njega po hodnicima da mi dođe rigat. Ali fakat ne razumijem te šefove, kako ne primjećuju takve ljude kada su tako pametni? Da ja vidim da mi se netko ulizuje odmah bi mi pao u očima! Fuj.

Post je objavljen 16.01.2009. u 17:25 sati.