Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

71 Orgazmicko olaksanje


Tek tad se Laura opustila od nekog nevidljivog grča koji ju je držao svu ukočenu. Napokon sam počela još pažljivije rezati dlake koje su joj prekrivale velike usmine, a protezale su joj se sve do guze.

Bila sam jako pažljiva pazeći da joj slučajno ne bih odrezala komadić malih usmina koje su cijelo vrijeme ispadale između velikih usmina. Kad je sve bilo kratko pošišano uzela sam pjenu za brijanje koju je imala Laura, a služila joj je za noge i pazuha.

Sa mokrim ručnikom sam joj namočila cijelo međunožje pažljivo brišući cijeli venerin brijeg i spuštajući se sve do između guzova.
Laura je u tom trenu stavila ruku na lice, da bi prekrila crvenilo i uzbuđenost koji su je počeli hvatati.

Nakon mokrog ručnika sam nanijela pjenu, a kako nije bilo kista za nanošenje pjene, to sam radila sa rukom, tad je Laura počela uzdisati.
Nakon još malo utrljavanja pjene Laura je počela još glasnije disati, a ja sam ipak morala prekinuti i početi sa brijanjem sa malom jednokratnom britvicom.

Počela sam od gornjeg dijela i povlačila sam britvicu prema dolje, ali nije mi išlo onako lako kao kod mene, jer su njene dlake ipak bile nešto duže od mojih, pa sam morala često ispirati i čistiti britvicu.

Kad sam završila sa ravnim dijelom venerinog brijega, počela sam brijati usmine i to sa obje strane, opet polako malo po malo. Laura je skidala i stavljala ruke na lice i ubrzano disala dok sam ja natezala velike usmine kako ne bih zahvatila one manje koje su ustvari bile veće i cijelo vrijeme su mi smetale, tako da sam ih morala pridržavati da mi ne dođu pod britvicu.

Laura je disala sve brže i na trenutak me uhvatila za ruku u kojoj sam imala britvicu i makla je od vulve, a tad je počela glasno uzdisati da bi istovremeno stisla noge preko moje ruke s kojom sam joj pridržavala usnice, pa je zatim sve skupa stisnula i povukla koljena prema svome trbuhu.

Mislila sam da će mi zgnječiti ruku, ali tad je napravila još nekoliko kraćih stisaka nogu i opustila se, crvena u licu, kao kuhani rak, jedva razumljivim riječima je rekla:

- ''oprosti ,bilo je tako lijepo i neizbježno....
.... nije me nitko dotaknuo ima par godina, čak ni ja samu sebe ...''

Tiho i nježnim glasom sam joj odgovorila:

--''ne brini, to je normalno i tako lijepo od tebe, drago mi je da sam ti pomogla''.

Da, Laura je upravo imala snažni orgazam.
Kad sam nakon dužeg vremena htjela joj nastaviti obrijati još ono malo dlaka koje su ostale oko njene guze, rekla je da ne treba, ali sam ja inzistirala i uvjerila je da nije nimalo zgodno da to ostane i da izgleda jako ružno.

Napokon sam je uvjerila i ponovno je prihvatila svoje noge za koljena i podigla ih tako da je cijela njena intima bila otvorena prema meni.
Nježno sam namazala pjenu oko njene guze i malo je razmazala.

Poslije toga sam jednom rukom prihvatila njenu punašnu guzu i napela je tako da sam sa drugom rukom britvicom mogla lagano obrijati preostale dlake oko njene guzne rupice i donjeg dijela usmina.

Još sam joj malo popravila par dlačica koje su virile na onom najintimnijem djelu između velikih i malih usmina.
Radosno sam rekla :

-''sad si potpuno obrijana i savršeno lijepa. Možeš spustiti noge.''

Kad je Laura spustila noge, uzela sam ulje koje sam imala pri ruci i nježno ga nanijela na njen venerin brežuljak, a rukom sam počela razmazivati ulje po obrijanom dijelu i još malo šire.

Laura se opet opustila, a kako sam ja sve temeljitije razmazivala ulje po njenom vrućem tijelu, tako je Laura počela sve glasnije uzdisati i počela je govoriti:

--molim te, molim te.

Samo ja nisam znala je li misli, molim te nastavi ili prestani me dodirivati i masirati, a ja sam to shvatila kao, molim te nastavi i još jednom mi pruzi ono sto si mi pružila ranije, jer me nitko nije dodirnuo već dugo.

Nastavila sam je sve strasnije dodirivati i masirati po njenim najintimnijim dijelovima , a ona je polako sve više širila noge i opuštala se, a uzdisala je sve glasnije i ponovno počela crveniti u licu i tresti sa stražnjicom i nogama.

Moja ruka je na njenoj vulvi sve strasnije dodirivala njene usmine, a Laura je tad snažno stisnula noge i moju ruku i glasno počela ispuštati smiješne glasove koji su sličili na plač i smijeh istovremeno.


Nakon nekoliko minuta se grč njenih nogu smanjio a pokreti umirili, tad sam uspjela izvući ruku iz njenog međunojža, a Laura se postepeno umirila, iako je još uvijek bila crvena u licu.

Lauri se tek tad počeo javljati osmijeh na licu koji je držao još dosta dugo dok je ponavljala kako joj je bilo i ugodno što sam joj pružila zadovoljstvo i olakšanje, a i neugodno sto sam bila prisutna u tako intimnom trenutku .


Post je objavljen 14.01.2009. u 23:18 sati.