Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skraping

Marketing

Humanitarna akcija na Škrapingu

Kao i proteklih godina, Škraperi i ovaj put pomažu osobama kojima je pomoć najpotrebnija.
Za ovogodišnji Škraping dogovorili smo humanitarnu akciju za Hrvatsku udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet. Namjera akcije je prikupljane sredstava za kupnju jednog psa vodiča za slijepe osobe. Cijena jednog psa vodiča kreče se između 20.000-30.000 kuna, tako da će svaka kuna biti dobrodošla.

Zanimiljivo je da će na Škrapingu sudjelovati i 5 slijepih osoba sa psima vodičima, a Udruga će pripremiti i demonstraciju s povezom na očima i psima vodičima za sve znatiželjnike.


U mjestu će biti postavljen info-prodajni štand udruge za prikupljane donacija, a biti će objavljen i 060 telefonski broj na koji svi koji žele pomoći mogu donirati "siću za vodiče"


POZIV ZA TVRTKE:

Poznato je da svaki poslovni subjekt kreiranjem marketinških aktivnosti utječe na vlastitu poziciju u društvu. Unatoč činjenici da izravno oglašavanje često postiže vrlo zapažene efekte, i ovakvi posredni učinci kroz marketinško sudjelovanje u humanitarnim projektima u društvu također imaju svoje značajne učinke. Polazeći od činjenice da socijalnom osjetljivošću djelujemo na razvoj upravo onih sektora koji su društvu neophodni, često se postižu respektabilne simpatije kod stanovništva, koji su u većini slučajeva i krajnji korisnici.
To izravno utječe na ugled Vaše firme, a kroz našu zajedničku suradnju doprinosimo općem društvenom dobru, što je uobičajena praksa poznatih svih tvrtki koje grade vlastitu poslovnu kulturu.

Donacije i sponzorstva možete uplatiti na žiro račun udruge: 2360000 – 1101351988 kod Zagrebačke banke, s naznakom "Škraping".


Post je objavljen 13.01.2009. u 13:15 sati.