Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/defton

Marketing

Život

„Zaista, zaista kažem vam, što god učiniste jednome od ove moje najmanje braće, Meni ste učinili!“
(Matej 25, 40)


Image Hosted by ImageShack.us


Poželio sam te prije nego su te htjeli,
a nisu te htjeli
Poželio sam jer ti pripravih veliki put
ali nisu te htjeli
Imao bi kosu svilenu i plavu,
za rođenja već, ona bi ti prekrivala cijelu glavu;
oči sanjarske, velike, znatiželjne, zelene,
da vide ono što drugi ne vide

Imao bi srce snažno,
ponosno, veliko i odvažno
Ljubav veliku bih ti u njega usadio
Blagost i dobrotu bih duši tvojoj podario

I na ruci,jedan poseban znak
jer poseban si i meni drag

Vidio sam te kako mijenjaš svijet
kako rasteš, ljubiš i voliš,
kako padaš, plačeš i moliš
kako novo stvaraš i kako se boriš...
...kako postojiš

Podario sam ti život,
od te Ljubavi, nema veće,
ali nisu te htjeli
života toga biti neće

Dragi blogeri! Pa sretna vam Nova Godina, tri puta! :)
Evo, Deftonček se odlučio malo više posvetiti pisanju u ovoj godini, tako da će biti više pjesmica i propovijedi. Vraćam se u svom kritičkom stilu koji gađa na opću savjest s pjesmom kojoj fali riječi i stila, ali brate moram se vratiti u formu, jer vala nisam bio puno aktivan u pisanju, no jesam zato u drugim stvarima, koje će naravno pridonijeti mojoj pjesničkoj naobrazbi i aktivnosti.

Brate, biti Katolik, općenito, biti Kršćanin, je danas postala opasna stvar: sve što kažeš je zastarjelo, staromodno, ide ljudima na živce, odmah te uspored da si zatucan i glup, kako sljediš pedofile i onda te još osude da si heretik protiv demokracije,banalna stvar jest recimo ova nedjelja u vas u Hrvatskoj. Pa brate mislim, ako radiš 6 dana u tjednu zaslužio si jedan dan odmora,bio Kršćanin ili Ateist ili netko treći, ako ima treći, jer vidim i muslimani slave Božić,jer vala to je iz običaja. No eto, imamo tri nove godine, što će nam jedna, barem mi u BiH, to je kul, mogli bi još jednu na ljeto,jer zašto bi bila samo na zimu??? I da, ova frka glede knjige vlč. Zlatka Sudca, čovjek samo izrekao moralne i etičke stvari, a nu medijski linč posvuda, nije bitna knjiga već njegova kosa, jer gdje će svećenik izgledati uredbo i dotjerano. No, to mu je znak samo da je na pravom putu, jer veli Isus da će njegovim ISKRENIM I PRAVIM UČENICIMA biti tako. Ali, dok je sve to, Nives Celzijus, zgrće lovu, no ja mislim da imam ja više književne naobrazbe, no Bog je blagoslovio,
I tako, ako se neki od poglavara RKC odluči na javno izjašnjavanje o abortusu, ja mislim da će ga ova sveopća hrvatska pokrštena barbarska javnost na lomaču dat jer gdje ćeš ti meni išta govoriti u ovom 21. st. demokracije i liberalizma. Majčinstvo, to još izgleda na zapadu počinju furati samo gay parovi i to muški, a evo i kod nas se ubije kažu preko 2200 djece u majčinoj utrobi službeno, a govore da su cifre u stvarnosti puno veće,puno,
No, ljubav se prodaje, ljudski egoizam je toliki da se djeca žrtvuju zbog neki vlastitih užitaka, maloljetnici se odaju ranim spolnim odnosima,trudnoće, pa eventualno suicidi se dešavaju, a i ona djeca koja su rođena bivaju duhovno abortirana od strane roditelja,no što ćeš, danas je demokracije takva kakva jest,neka se dijete samo odgaja, ima pravo na to.

Šalu na stranu, čovjek nije tijelo, nije materija, on je prije svega duša, prije svega duh, on je duhovno biće, Bog mu usađiva život čim se začne u majčinoj utrobi, u vrtu života. Ako je začeto s ljubavi, bit će obdareno mnogi darovima i bit će na radost roditeljima i ostalima, a ono koje nije rođeno s ljubavi, pa ono može biti veliko, može promijeniti svijet. Ma nismo ni svjesni, možda ubijamo buduće pape, liječnike, poštene političare, lidere, dobročinitelje svjetskih razmjera...tko zna što je Bog Otac tome djetetu na put spremio i što je s njim naumio.
Ljudski život je plod Božanske ljubavi, a ne plod evolucije, jer tko mi kaže da sam nastao od majmuna, šamar ću mu opaliti. Šalim se. Tko mi je usadio ovo srce da kuca, tko kontrolira moje udisaje dok spavam, ma tko mi je pokrenuo krv u venama? Pa znanstveno mi to opišite kako hoćete,ali ja vidim iza toga.

Image Hosted by ImageShack.us


Posjetite Stopabortus.com

Pozdraf!
BVB
Vaš Defton :)


Post je objavljen 11.01.2009. u 16:22 sati.