Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mkdbracamiladinovci

Marketing

Božić stigna vo našite srca

Svećanost Božića u potpunosti smo posvetili našim najmlađim članovima na koje smo najponosniji,folklornoj skupini "Tanec" i dječjoj skupini "Biserčinja" sigurni u to da nam oni najljepše mogu prikazati Božić i još ljepše ga unjeti u naša srca.

Tanec nam je pokazao svladavanje Pajduškog ora jednog od najtežih makedonskih ora,potekle su mnoge suze roditelja i ostalih naših članova...suze ponosa...na ovu dječicu smo vrlo ponosni.

Mali Tanec Pajduško oro
Mali Tanec Pajduško oro i Pece Trajčevski -harmonika

"Biserčinja"dječja radionica nas je upozorila kroz igrokaz- kratke drame za Božić prema "Don't Forget Jesus" autora Nicka Clarka na činjenicu da u današnje vrijeme ljudi zaboravljaju pravi razlog svetkovanja Božića.
Kako smo već rekli ova dječica nam trebaju da nas ponekad vrate na pravi kolosijek ,pa su se tako pretvorili u ovčarku (Laura),Ovcu(Nives), anđela(Igor),policajca(Ivan),soba(David) sa babom mrazom (Jelena)koja si je umislila da je djed ,Marija(Anamaria),Josif(Damir),Lavica(Brigita),Baltazaria(Elena) upozorivši nas na prave vrijednosti kroz smješnu situaciju zavrzlame jedne božićne priče.

biserÄýinja
Biserčinja-Da ne zaboravime nešto
Post je objavljen 10.01.2009. u 16:33 sati.