Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

0:00 u petak

Zarekla sam se jel da ce u 0:00 u petak past poljubac.. i nije pao. Vec sam dobrano sjedila doma, vegetirala pred ovim ekranom gdje se sad nizu rijeci i pred Tv-om iscekujuci "Sex and the city" ciji naslov me opisao.

Bas sam Carrie, postala. Trazim zanos, dajem zanos, ostajem sutljiva i samozatajna. Bar on tako kaze a je li to dobro? Nisam sigurna i on tako i zeli da frajerovski ostanem puna pitanja. Ne, necu zapaliti cigaretu i zivcano zuriti u ekran ocekujuci odgovore na ekranu jer bolje da ta cigareta sastrane izgori do filtera a ja cu biti onaj vjecni plamen, uvijek isti.

Moje karte su polozene, bistre i bez previse price jer kome da pricam? Nekom neznancu koji sutradan moze ostat neznanac. Neka redom okrece kartu po kartu i sam dokuci da sam vrijedan spil karata kojeg moze poloziti u ladicu i cuvati ili zauvijek prokockati.

Prema njemu, Frajeru, sam dijete ali stosta sam naucila citati, pa i izmedju redaka. Trenutno mi ona najsitnija slova govore da nisam jedina. No, jedina sam ovakva kakva jesam : cvrsta i snazna, posebna i dovoljno zivotna da glasno to govorim. U meni postoji ono musko koje nece dati da se predam, tu sam i htio on to ili ne.

U svakom slucaju, napravio mi je veceru i popilo se pivo i pogledao se dobar film i dobila sam poklon za Bozic. Ovo ce zbilja biti plodna godina s nizom knjiga koje stizu u moje ruke..

Steta sto nisam uspjela u tome da u 0:00 u petak sjedne poljubac..sjela je cedevita.

Post je objavljen 09.01.2009. u 13:59 sati.