Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mladezdvdbobovec

Marketing

Nova zbivanja.....:-)

Eto i nas...blagdani su prošli...lijepo smo se zaokružili....heheh....sad natrag treba steć kondiciju i krenut malo po malo vježbat.....:-)

Kod nas Vam ima par obavijesti.....U ponedjeljak se održao sastanak upravnog odbora na kojem je dogovoreno:
1. 24.01.2009. održat će se turnir u belotu.....u koliko će počet još ne znam...al vam javim, pa sve zainteresirane pozivam na odlićan gemišt, još bolji paprikaš.....i naravno druženje do kasnih jutarnjih sati uz karte.....:-)

2. 21.02.2009. organizirat će se maskenbal....Kao što i sami znate iz prijašnjih postića, to je tradicija našeg sela koja će se održati eto i ovu godinu.....Bilo bi nam jako drago da nam se pridružite u povorci koja kreće iz Bobovca prema Pušći, Kraju, Dubravici, Lukavcu, Vučilćevom i završava naravno u Bobovcu ispred vatrogasnog doma nakon ćega slijedi ples pod maskama....dodjela nagrada najmlađima...ali i biranje najbolje maske 2009. godine.....Sitnije detalje kao što je poćetak maškarade....dostavim kasnije...:-))

3. 14.03.2009. održat će se godišnja skupština DVD-a Bobovec.....Pozivi će biti poslani....sitni detalji na vrijeme objavljeni....

Eto, toliko za sada....
Lijep pozdrav od Kety i mladeži......


Post je objavljen 07.01.2009. u 19:40 sati.