Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladyflame

Marketing

I am going to live forever,just for you

Evo odlucila sam napisat novi post.
Pa evo pala mi na pamet besmrtnost..Vrlo aktualna tema.Sumrak-naravno.Ja sam al totalno ocarana filmom,to je nesto savrseno.Mnogi od vas vjerovatno dijele moje misljenje.
I sad..cemu zivjeti ako zivimo zauvijek.Kako kazu da ljubav traje vjecno...a tu su pravi primjer nasi Edward i Bella.Znaci ljubav traje vjecno i u kombinaciji sa vjecnim zivotom.I nravno,kako smo se svi raznijezili na taj film(meni je zaista preromanticno to sve-i iako inace nisam bas osoba koja pada na onu glupu romantiku..ovo je zaista nesto drukcije).U ovom slucaju se nadam da je knjiga napisana po istinitim dogadajima..hh.
A ovako malo sa laickog stajalista,ne znam sta bi radila sa sobom da zivim vjecno.Malo me plasi ta pomisao,iako se to uvijek prikazuje kao nesto pozitivno.Pa ne znam,s jedne strane je pozitivno...mislim dozivis sve...do kraja svijeta.dozivila bi smak svijeta..nije to pozitivno al se namce ovako kao misao.
Ma ja bih taj film sad svaki dan gledala..tak da mi se jave ljudi koji bi isli sa mnom....I sad komentar opcenito na Sumrak je taj da sam ja,kojoj se inace to nikad nije desilo ostala totalno bez teksta kolko sam ganuta.I sad cu cekat da izade dvd.i nabavit ostale 3 knjige.heh
uzivajte mi jos ovih par dana na praznicimarolleyes
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 07.01.2009. u 17:34 sati.