Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/desertrose238

Marketing

Oda ljubavi..Lagano otvaranje kapaka. Budi me začepljen nos. Pored kreveta hrpa korištenih maramica. Oko struka njegova ruka. U polusnu mi utiskuje poljubac u vrat i čvršće me privija uza se. Voli me i bolesnu, slomljenu, šmrkavu. Ljubi me i kad sam umorna i tužna i ljuta i kad se loše osjećam. Ljubi me kad sam sretna. Njegovi su me poljupci sretnom učinili. Nenadano. Nevjerojatno. Predivno.

Volim...
Nijansu tvojih očiju kad si sretan. Način na koji me gledaš prije poljupca. Pokušaj rupice u tvom obrazu kad ti se usne razvuku u osmijeh. Te meke predivne usne. Namreškanu kožu oko tvojih očiju kad se smiješ. Dolinu u podnožju tvog vrata. Oblik tvojih noktiju. Tvoje meke dlanove. Žilama ispresjecane snažne ruke koje umiju biti beskrajno nježne i taman toliko grube koliko trebaju biti. Način na koji me osluškuješ. Tvoja meka predivna leđa. To što me uvijek držiš za ruku. Tvoj miris. Kapi vode kad se slijevaju niz tvoj trbuh. Tvoja savršena stopala i slatko izmicanje kad te škakljam. Zvuk tvog smijeha.


Koraci po zaleđenom izrovanom tlu. Tvoj smrznuti nosić i uši. Ruka u ruci. Uvijek. Jedna od mnogih predivnih šetnji s tobom. Ova je meni posebnija od drugih. Šetnja po mom teritoriju. U detalj poznata šuma kojom nisam šetala više od godinu dana. Potok kojem su državni radnici oduzeli dio čarolije, ali je ipak uspio zadržati ostatak u svojim mekim vijugama obraslim travom. Trenutak zaleđene tišine, a onda smijeh poput perli rasut livadom. Čvrst zagrljaj. Pucketanje grana pod našim nogama. Veliki zeko u trku. Beskraj sreće u toplini doma.

Volim...
Madež u podnožju tvojih leđa. Kad me grliš i maziš. Grliti te i maziti. Tvoj ekstatični izraz lica. Osjećaj za pravdu. Tvoju dobru procjenu ljudi. To što ništa ne sakrivaš od mene i dopuštaš mi da budem uvijek uz tebe. Način na koji si uvijek tu. Tvoje trepavice kad mi škakljaju obraz. Način na koji si oduševio svu moju rodbinu i prijatelje. Šetnje s tobom. Razgovore o svemu što nam padne na pamet. To što me ne pokušavaš mijenjati. Mekoću tvoje kose pod prstima. Okus tvojih usana. Tvoju toplinu. Otkucaje tvog srca. Sigurnost i pouzdanost koju pružaš. Sve tvoje izraze lica. Način na koji me nasmijavaš i razvedravaš. Smijati se s tobom. Način na koji me tješiš kad sam tužna. Tvoju odlučnost. To što ti je tvoja riječ svetinja i što je to stvarno tako, svaki put. Tvoj osjećaj odgovornosti. Sve dobro koje činiš. To što znaš s djecom. Tvoju ljubav prema životinjama. Želju za posvajanjem djece.


Toliko je toga što obožavam na tebi. Popis je predugačak. Teško je opisati i koliko si promijenio moj život. Uz tebe napokon mogu biti ono što jesam. Ja. Bez maski i promjena. Baš onakva kakva jesam. Zavoljevši tebe, zavoljela sam i sebe i to je bila predivna novost u mom životu. Hvala ti na tome. Hvala ti na svakoj predivnoj stvari koju si učinio za mene.
Zahvalna sam životu što mi te stavio na put. Zahvalna što te On prije točno 23 godine sačuvao za mene. Ti si najbolji, najljepši dar koji sam od života dobila. Hvala ti što si moj, mazo. Trudit ću se da ti svaka sljedeća godina bude ljepša od prethodne.

Volim..
Tebe baš takvog kakav jesi. Sa svime što uz tebe ide. Svaki djelić tvog predivnog bića.


Sretan rođendan, Ljubavi.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Post je objavljen 08.01.2009. u 00:01 sati.