Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Vodice - dan 4.

Sunce na prozoru i danas je probudilo naše male Dubravaše, iako nas je lagani vjetrić i dosta hladno vrijeme podsjetilo da smo u sred zime.
Na terenu stvari su danas bile u prosjeku loše. Zagići su izgubili od ekipe Dinama rezultatom 4:3 (golovi Prpića i Šimunovića i autogol) a imali su ponovo povoljan rezultat u svojim rukama. Limači 99. također su izgubili od ekipe Bjelovara rezultatom 3:1 iako su Čibarićevim golom već u ranoj fazi utakmice poveli. Prvo zaleđen a potom opet gnjecav teren uvelike je otežavao igru u kojoj su se na kraju bolje snašli Bjelovarci. Jedina nepobijeđena ekipa limača Dubrave 98. na gospodskom terenu NK Vodica, prkoseći vjetru i hladnoći, pobijedila je ekipu OŠ Dinama 4:0 golovima Babića, Malkoča, Palića i Klaića.
Današnji blagdan trener Palić iskoristio je za prigodno sudjelovanje svojih limača na večernjoj misi u župnoj crkvi Sv. Križa u Vodicama, a nakon večere poveo ih je na kupanjac u bazen.
Zagići su danas također bili na bazenu, ali su ih zadesile i svakakve druge čudne situacije. Naime, preseljeni su iz svojih soba radi "buba" koje su okupirale njihove odaje, a i već lagani umor utječe na pad imuniteta. Stoga ih nočas očekuje dug zasluženi odmor.


Post je objavljen 06.01.2009. u 19:44 sati.