Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Pismo za La luz de Cuba

Neizmjerno sam zahvalan što me nisi ritnula iako sam ti se motao oko nogu.
Znam da si osjetila da mi je to prvi put da sam tako blizu ljepotici , a i znala si da sam imao malo trtu (strah) vidjevši tvoje duge vitke noge koje mogu jednim udarcem u nepovrat odnjeti svu ljubav i želju da te zajašem.
Vidjevši da sam neiskusan tek učenik bila si krotka i dobra te samo nekoliko puta si digla nos u vis dajući mi do znanja da si ti ipak netko tko me gleda sa visine.




Ostavši živ motajući se oko tvojih nogu i shvativši da smo postali prijatelji ohrabrio sam se i nadam se napravio ti lijepu frizuru iščetkajući ti rep i sapi.



Iako je Manuela glasno protestirala iz boxa što sam tebe osedlao i poveo u šetnju moram ti reći da sam proveo krasne trenutke s tobom u šetnji malo me je bilo prpa kada sam sa tobom morao nazad u mali i uski box no kako je šetnja dobro prošla i to sam hrabro obavio , naučio sam te osedlati, zavezati, istimariti, šetati, uvrsti u box staviti ti uzde sve sam to naučio na prvom satu škole jahanja upravo zahvaljujući tebi La Luz zato što si istrpjela moje šeptljanje oko tebe.



Manuela moram i tebe spomenuti i zahvaliti ti što si i ti bila strpljiva i što si mi dozvolila da te šečem i uvedem u box i skinem ular a sve to da me nisi ritnula hvala ti Manuela.




Maruška moram i tebe spomenuti što si me nasmijavala svojim skakanjem po dvorištu.




Ovim pismom zahvaljujem se što je prvi sat škole jahanja prošao bez lomova i gipsa, sutra se kreće sa jahanjem a on me čeka!!!! jer La Luz je pre živahna za početnika.



Điiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bagabundo se vratio










Post je objavljen 05.01.2009. u 20:06 sati.