Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/07morsky08

Marketing

prvi post u 2009-oj

Hvala svima koji ste mi poklonili svoje dobre želje, na blogu i mailu, hvala puno, svaka mi puno znači. Puno je to pozitivne energije koje nikad nije previše. Hvala. I ja vama šaljem dobre vibracije. Puno njih.
Zdravi mi i veseli bili, svi vi "moji" blogeri!
Donijela sam puno tipičnih novogodišnjih slika. Večera, dragi prijatelji, vatromet, petarde, vesela djeca... Dobro, nisu baš tipične, jer su s otoka. Ali i tamo je Nova Godina došla po srednjoeuropskom vremenu, točno u ponoć, uz puni stol i šampanjac. Ono, klasika. Ništa spektakularno.
(Ne kao M. i H. koji su je dočekali na Times Squareu. wave pozdrav Velikoj Jabuci!)
Zato vam želim pokloniti nešto što nije tipično u ovo rano doba godine. Ono čega fali.

NOVOGODIŠNJE CVIĆE

Skromno dalmatinsko cviće, nježno, ali u isto vrime čvrsto i izdržljivo, koje dolazi do izražaja u teškim zimskim uvjetima, kad posustane sve ono raskošno, uvozno cviće, sve one fine gospodične koje se razmeću lipotom u proljeće i ljeto. Na muci se poznaju junaci, triba izdržat juga i bure, triba progurat pustu dalmatinsku zimu i dati malo boje onda kad je fali.
Meni poklonjeno, ja poklanjam vama.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sve vam cvalo u novoj godini!

Ovo je za u škrinjicu kod levant:

Photobucket

Update - 13.00
Moj "rad" za danas je završio. Budući da mi je ovo prvi radni dan u godini, ne mogu sad krepat od posla. Triba to polako, postupno, a ne zapet ka sivonja.
Triba se odmorit malo od blagdana...


Post je objavljen 05.01.2009. u 10:13 sati.