Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sportski-zaljubljenik

Marketing

Mjerna jedinica za moral je Mamić! Mislite??

Zdravko Mamić u intervjuu za Jutarnji list opet je u javnost izašao s izjavom nalik tom već starijem gospodinu. Odlazim na ljeto iz Dinama - izrecitirao je izvršni dopredsjednik i time opet pobudio maštu nekoliko stotina ili tisuća? navijača Dinama, nezadovoljnih vladanjem Mamića. Neki će tu pričicu "popušiti", ja ne. Ne vjerujem u nju iz jednog jedinog razloga: Mamić nema muda da za sobom zauvijek zatvori vrata maksimirske šume. Zašto? Pa tko i što bi on bio bez Dinama? Odgovor znate.... U istom tekstu, Maminjo spominje spregu Hajduka i visoke politike (a ZNA SE na koga se aludira) koja njega i Dinama koči u normalnom radu?! Ja se pitam kako on već godinama funkcionira, iz koje vreće novca on plaća svoje mini bogataše koji u 20 utakmica zabiju jedan pogodak?! I odgovor na to je jednostavan: tu je svemoćni Milan Bandić i njegovih 80-ak službenih milijuna kuna godišnje, cifra neslužbeno ide čak do nevjerojatnih 180 milijuna, koje hrane i Mamiće i sve "vitezove" na modrom čamcu... I sad kad je čamac naišao na oluju, a to je žešći otpor uskrsnulog Majstora s mora, Mamić se jadan našao sam na svijetu. Ma, nevjerojatno....Zbog takvih nam nogomet i jest tu gdje je... On se našao pričati o moralu...

No, dosta o nogometu... Iza nas je Peti Snow queen Trophy, koji nam nažalost nije donio puno veselja. Kad nema Janice nama skijaškog slavlja. Ali, treba čestitati našim curkama na poštenom nastupu, borbi i zalaganju. Rezultati će doći.

A pred nama je najveći sportski događaj od osamostaljenja Hrvatske. Svjetsko prvenstvo u rukometu. Dvorane će se u zadnji čas našminkati za natjecanje, a uz to, hrvatsku javnost još uvijek brine Ivano Balić Iako ponajbolji rukometaš svijeta lagano trenira, nitko iz stručnog stožera ne može sa sigurnošću potvrditi da će Ivano Paklene povesti u pobjede. A ta činjenica je po meni presudna. Ako bude u sastavu, Hrvatska s Balićem može do kraja!

Pozdrav svima do sljedećeg puta....

Post je objavljen 04.01.2009. u 21:53 sati.