Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najpoznatiji-skandali

Marketing

Skandali

Udala se Fergie!!!!

Najveća vijest, tako smo sretne!!! Na raskošnom vjenčanju Fergie iz grupe Black Eyed Peas i Josha Duhamela bilo je više od tri stotine slavnih gostiju među kojima su bili Kate Hudson, Slash, Molly Sims, Kid Rock, Jerry O'Connell, Rebecca Romijn, Vanessa Marcil, članovi njezin grupe...

Sama ceremonija trajala je nešto dulje od pola sata, a goste je tijekom cijele večeri zabavljao klasični orkestar. Mladenci su se odlučili vjenčati u sumrak, ispred drveća magnolije i tisuća bijelih ruža.

Mladenka je bila odjevena u raskošnu bijelu vjenčanicu s korzetom s potpisom Dolce & Gabbane, nosila je prozirni veo s dijamantima i buket bijelog cvijeća ukrašenog kristalićima.

Fergie je dobila vjenčani prsten od dijamanta koji je bio dizajniran specijalno za nju, kako bi se slagao sa zaručničkim prstenom kojim ju je Josh zaprosio prije dvije godine.

Mladenka je imala čak deset djeveruša i sve su bila odjevene u crno.

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Miley Cyrus

Poznata pjevačica i glumica Miley Cyrus (btw poznata pod imenom Hannah Montana) je bila u vezi sa Nickom Jonasom iz Jonas brothersa.Prekinuli su jer je Miley poljubila Nicka u javnosti a on nije htio da se sazna za njihovu vezu dok on za to ne bude spreman....
Sada je Miley u navodno sretnoj vezi sa Justinom Gastanom.On je navodno iskorištava da bi postao slavan pjevač.Pokušavao je postati slavan ali mu to nije pošlo od ruke...Sada mu je Miley mamac za slavu.Ona ga obožava...On svakog dana odlazi u Crkvu sa njenim roditeljima i odvozi ih gdje oni hoće čak i bez Mileyine prisutnosti.To Miley smatra lijepim jer misli da ako bi imala frajera kojeg njeni starci ne vole da bi se morala nalaziti sa njim u tajnosti...No Justin samo želi pare....Nadamo se da ako uspije neće slomiti Miley srce....crycry
Jadna Miley...crycry
Ovo su oni...
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]

Vanessa Anne Hudgens

Poznata pjevačica Vanessa Anne Hudgens je Maji the best!
Trenutno je u sretnoj vezi sa Zacom Efronom...No kako se šuška,Zac je navodno prevario baby V sa svojom bivšom curom Ashley Tisdale...No mi vjerujemo da su to samo tračevi!Ona je postala mega star već u mladim danima...Većini osoba svijeta ona je uzor...Kada je Vanessa čula za ovaj trač izjavila je da njeno prijateljstvo sa Ashley nije gotovo i da su još uvjek BFF kao i Anchy i ja....
Ovo je slika Vanesse Anne Hudgens sa Zacom Efronom...cerek

Glitterfy.com - Glitter Graphics


Tokio Hotel

Poznat gitarist benda Tokio Hotel Tom Kaulitz daje najbanalnije izjave koje zgrožavaju fanove diljem Europe. Izjave poput ove: "Češće odem s curom u krevet nego što idem u toalet" potpuno su ne prihvatljive za jednu osobu od 19 godina. Nadamo se da će Tom doći k sebi prije nego što još više uprska. Doduše, nakon ove izjave Tom dodaje: "Ma, ne! Glupost! Možda sam se sa svojih 19 godina dovoljno izživio, pa sada navečer radije gledam DVD."
Ako to nije blamaža, molim vas recite što je.

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Avril Lavigne

Poznata rock pjevačica Avril Lavigne pojavila se sa svojim mužem Deryckom Whibleyem na jednoj zabavi. Bračni se par držao za ruke i zračili su srećom. Danima se pričalo kako se bračni par Whibley teško svađa i da se čak tuku, no drago nam je da je ispalo drugačije. Ljubav je ipak pobijedila.

slika:

Image and video hosting by TinyPic

George Clouney i Paris Hilton u ljubavnoj vezi??????????

Poznati glumac George Clouney navodno je u ljubavnoj vezi sa poznatom osobom Paris Hilton!Kako je to moguće??Navodno su viđeni u klubu na partyu kako su se odvojili od svih ljudi i sami otišli u bar.Razmjenjivali su poglede i činili su se veoma bliskima...To za sada nije 100 posto točno nego se tako šuška...Mi ne bismo mogle zamisliti Georgea sa 20 godina mlađom partnericom Paris....

Slike:
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]

Demi Lovato i Joe Jonas?????

Pjevač Joe Jonas iz grupe Jonas brothers i Demi Lovato, mala ljepotica iz predgrađa pod budnim su okom paparazza. O čemu je riječ? Počnimo od početka. Sjećate li se projekta Camp Rock? Od snimanja se Joe i Demi pogledavaju nekako...In Love. Mi smo odlučili to istražiti i pronašli ovu sliku.

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Ne govori li ova slika dovoljno, ipak lijepo se kaže, slika govori tisuću riječi.

US5

Možda ne znate, ali u kolovozu 2008. Christoph Watrin, bolje znan kao Chris, napustio je US5 zbog Burn-outa Tada su svi fanovi US5 mislili da je došao kraj tome slavnom bendu, no dečki su vrlo brzo našli zamjenu za Chrisa. Njegovo je ime Cayce Clayton, dolazi iz Californije i spas je u zadnji čas za US5! Nama je baš drago što se dečkima pridružio tako simpatičan tip.

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Pussycat Dolls

Već neko vrijeme na velikim forumima o modi traje rasprava o tome otimaju li pop-zvijezde kruh neafirmiranim modnim dizajnerima. Postalo je trendy izbaciti vlastitu kolekciju odjeće. Nakon Gwen Stefani (L.A.M.B.) na taj su se potez iznenađujuće odlučili i menadžeri glazbene atrakcije pod nazivom Pussycat Dolls.

Cure su zgodne, tu nema dileme. No, imaju li osjećaja za modu? Na Fashion Weeku koji se ovih dana održao u Los Angelesu cure se prezentirale svoju kolekciju donjeg rublja "Pussycat Dolls..Shhh". Bio je to vrhunac modnog showa koji je potresao Los Angeles proteklog tjedna. Ovaj tjedan mode možda kvalitetom ne dostiže nivo New Yorka i Londona, ali zato tu gorku činjenicu uspješno kompenzira gomilom celebrityja. Za ove informacije zahvaljujemo se Hrvatskom Modnom Portalu Cromoda.com

slika:


glitter-graphics.com

Nickelback

Ovaj poznati američki Rock bend žari i pali gdje god dođe. Nastavljaju svoju karijeru u uzlaznom pravcu. Pridružuju se najvećima. Pitate se kako? Pa Nickleback su potpisali ugovor s Live Nationom koji su prije njih potpisali i Jay-Z, Madonna i Shakira i time su dečki postali prvi bend koji je ušao u globalno partnerstvo s tvrtkom koju opisuju kao budućnost funkcioniranja glazbene industrije. Ovaj Rock bend tako je potpisao ugovor vrijedan između 50 i 70 MILIJUNA dolara!!!!!!!!!!!!! Ove su informacije skinute sa Naslov.hr. Dobro ulaganje, dečki!

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Eminem

Najpoznatiji bijeli reper Marshall Bruce Mathers III bolje poznat kao Slim Shady ili Eminem izdaje novi album. Mi iskreno jedva čekamo novi album koji će definitivno opisivati što mu se događalo ovih godina stanke. Eminem nije objavio niti jedan album duge 4 godine, a njegov je posljednji album "Hiatus" bio opisivan kao Eminemov posljednji trzaj i oproštaj od rap scene. U ovaj se album vjeruje više nego u i jedan prijašnjih albuma Slim Shadya. Prošavši trnovit put do zvijezda ovaj je reper izdavao albume koji uglavnom govore o njegovu stvarnu životu i zato su se Anchy jako dopali. Eminem, I am Your biggest fan!
U jednoj radijskoj emisiji Eminem je u šali izjavio: "Novi bi album mogao izaći sutra" no i dalje se ne zna točan datum njegove promocije.

slika:



Britney Spears, Paris Hilton i Lindsay Lohan u TV seriji???

Tako barem tvrdi Teen385.hr. Britney Spears, Lindsay Lohan i Paris Hilton započele su pregovore o zajedničkom pojavljivanju u novoj humorističnoj TV seriji HBO-a.Prema pisanju Daily Star-a, HBO radi na seriji koja bi trebala biti nešto između "Ružne Betty" i "Prijatelja". Marc Cherry, scenarist "Očajnih kućanica", navodno je već angažiran na pisanju scenarija za novu TV seriju.
U seriji bi Paris Hilton bila modna dizajnerica i najambicioznija djevojka, Britney bi bila pjevačica, a Lindsay nešto poput Matta Le Blanca u "Prijateljima", opsjednuta dečkima i fast foodom. Ovaj je tekst prepisan sa Teen385.hr, zahvaljujemo na suradnji. Mi se veselimo novoj seriji.

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hilary Duff

Poznata glumica i pjevačica snimila je spot za pjesmu Reach Out koji su u SAD-u osudili ne primjerenim i zabranili prikazivanje spota. Pogledali smo spot i čini nam se da je bilo i gorih spotova proizašlih iz američke produkcije i iskreno, ne razumijemo zašto su zabranili ovaj spot, a Candy Shop (50 Cent) nije zabranjen jer spotovi uopće nisu toliko različiti, usuđujemo se čak reći da je Reach Out po nama sasvim normalan. Zabranili su Reach Out, a Candy Shop se još uvijek vrti. Ekskluzivno vam donosimo spot Reach Out.

Reach Out:




Rihanna i Chris Brown napokon otkriveni!!

Mlade pjevačke zvijezde Rihanna (20) i Chris Brown (19) već mjesecima pričaju kako su samo prijatelji. Ipak, dok su se odmarali na Barbadosu pokazali su da njihova veza nije platonska. Chris nije skidao ruke sa 'svoje' prijateljice, a “karipska kraljica” se nije nimalo protivila. Chris joj je pomagao i u vodenim sportovima, a kada bi pjevačica zatrebala pomoć, uhvatio ju je za stražnjicu. Mediji su mladi par već proglasili nasljednicima Beyonce i Jay Z-ja. A da su doista zaljubljeni do ušiju, potvrđuju i identične zvjezdice koje su dali istetovirati na vratovima.Na ovim se informacijama zahvaljujemo 24 sata. Hvala na suradnji!

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Amy Winehouse

Rano jutros tabloidni izvori su ga nazivali 'misterioznim muškarcem', no već prije podne dobio je i ime - novi dečko zločeste pop curice zove se Joshua Bowman.
Školovani je glumac, ima 21 godinu i javnosti je dosad bio relativno poznat kao jedan od najboljih prijatelja engleske ragbi zvijezde Dannyja Ciprianija.
Čini se da je Amy, nakon bračnih vratolomija s Blakeom Fielderom-Civilom, konačno našla nekog tko se barem na prvi dojam čini normalnim i zdravim. Par se upoznao na plaži na karipskom otoku St. Lucia, gdje Amy Winehouse provodi novogodišnje blagdane.Ovaj je tekst prepisan sa Dnevnik.hr. Hvala na suradnji! Go Amy!

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Keanu Reves

Ne biste vjerovali, ali četrdesetčetverogodišnja zvijezda filma Dan Kada Se Zemlja Zaustavila je na snimanju spomenutog filma otkrio kako vjeruje u život izvan planeta Zemlje. Ni mi same nismo mogle vjerovati da je to glumac javno izjavio jer, već smo spomenule, glumac ne samo da je prestar za takve nebuloze, već se do sada trebao odlučiti za teoriju u koju vjeruje. Glumac je u stanovnike van zemlje počeo vjerovati tek kada je i on sam to postao ulogom svemirca u spomenutom filmu. On sam tvrdi kako je neopravdano vjerovati kako su ljudi jedini stanovnici galaksije.Na ovoj se informaciji zahvaljujemo Teen385.com-portalu za mlade. Hvala na suradnji

slika:



Patrick Swayze

Američkom glumcu, u nas mladih poznatom po ulozi u filmu Prljavi Ples, kojemu je prije od prilike godinu dana diagnosticiran rak gušterače, jedan od najtežih oblika ove bolesti, preostaje još oko 2 godine života, piše Dnevnik.hr.
To je vrlo kratko za ovako živu osobu. On sam kaže:"Rekao bih da su pet godina puste želje. Dvije godine čine se vjerojatnima vjerujete li statistikama. Želim poživjeti dok ne pronađu lijek, što znači da bi ih trebao požurjeti."
Naime Patrick je već 33 godine u braku sa, uskoro gospođicom (jako nam je zbog toga žao), Lisom Niemi Swayze.
Na informaciji zahvaljujemo portalu Dnevnik.hr

slika:

Image and video hosting by TinyPic

Ashley Tisdale

Poznata glumica i pjevačica Ashley Tisdale(poznata pod imenom miss Ash) navodno je u tajnoj ljubavnoj vezi sa Zacom Efronom.Poznati par Zashley bio je skupa prije nego što se dogodila ljuav Zanessa.
slike:
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]




SVAKA OSOBA KOJU OBRADIMO PO VAŠOJ ŽELJI ILI NOVU OSOBU PO NAŠOJ NALAZIT ĆE SE NA DNU POSTA, ODNOSNO NASTAVAK POSTA NEĆE SE PISATI IZNAD MILEY CIRUS VEĆ ISPOD US5!
PIŠITE NAM U KOMOVIMA O KOJOJ BISTE POZNATOJ OSOBI ŽELJELI DOZNATI I MI ĆEMO TU OSOBU OBRADITI NA NAJ NAČIN!


Post je objavljen 03.01.2009. u 18:03 sati.