Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psawyerdimension

Marketing

welcome to someday

Image Hosted by ImageShack.us

dobrodošli u bolje sutra. klik

sretna vam nova godina i neka zbilja bude sretna. mislim da je sreća dovoljno jaka riječ da nisu potrebne druge želje. mislim da je sreća dovoljno jasan pojam u vašim glavama i da znate što želite.

koliko sam samo puta u ovih par dana preispitivala 2008. i baš kao i prošle godine, jedva sam čekala da otkuca ponoć i da 365 dana ode iz prezenta u perfekt. oh, kako li sam sretna nazdravila njezinom odlasku rekavši, bez pretjeranog razmišljanja, kako je bila grozna. i tako sam sada sretna. uživam u ovom 1.1. i do ponoći mi ništa neće poremetiti ovaj mir. sigurna sam kako će nadolazeći dani biti teški i turbulentni, što me zapravo nevjerojatno veseli. ove godine napravit ćemo strašan pomak. puno je planova, puno je izazova i jedva čekam da započnem borbu. ne časim ni časa, počinjem već od sutra. eto, toliko je puno planova.

zaljubila sam se. oh, kako sam se samo zaljubila. :) i nije ni važno što nas dijeli neki drugi svijet. važno je samo da ja sada imam razlog. za sve. i kad se jednom sretnemo, reći ću mu da je bio razlog i pokretačka snaga. kako i ne bi kad samo njegovo ime u meni izaziva srčanu aritmiju. oh, kako je lako zaljubiti se kad znaš da si lišen rizika da ostaneš povrijeđen. ljubav na sigurnoj udaljenosti. savršeno.

...and that love can be for a boy, or a girl, or a place, or a way of life, or even for a family. but where you find it, it's up to you...


natjerao me da zavolim način života i da se usudim živjeti ga drugačije.
kako će se smijati ako ću mu to ikada u životu imati prilike reći.


Post je objavljen 01.01.2009. u 20:08 sati.