Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 37 ) - LUDA NOVOGODIŠNJA NOĆ U HOTELU I GRADU

Dugo smo " vagali " između tri opcije, želeći mirno a opet veselo dočekati Novu 2009. godinu, baš onako kako bi dvoje zaljubljenih ljudi i trebalo, biti više zajedno, poglavito u ovako svečanim trenucima. Razmišljajući između Top termi Topusko, hotela Westin i hotela Panonija u Sisku, ( hotel sa tri zvjezdice te skoro jedini pristojan hotel u ovom gradu ) na kraju je prevagnula činjenica kako je hotel Panonija uz doček od 350 kuna imao praznih mjesta, odnosno pansiona, to dvoje se poklopilo, stoga je to i presudilo, pansion po osobi stoji 480 kuna. Dakle kad sve zbrojimo 830 kuna po osobi, što je cijena koja je niža nego što bi ponudio Westin, no nešto više od toplica u Topuskom, naime sam doček po osobi u Topuskom stajao bi ns također 350 kuna dok sa druge strane puni pansion došao bi nešto više od 262 kune, opet po jednoj osobi naravno. Birajući nismo pogriješili iako to ne znači da bi na drugom mjestu bilo lošije ili bolje, stvar je relativna, ovisno iz kojeg kuta gledate. S obzirom da se Hotel Panonija se nalazi u samom središtu Siska, tek 40-ak kilometara udaljen od zračne luke Pleso i 50-ak kilometara od Zagreba, dosta je pristupačan eventualnim gostima.

Photobucket

Photobucket

Nakon povratka iz Velike gorice oko 20 sati stigli smo u hotel, najprije se smjestivši u sobu 105. na prvom katu hotela ( zapravo više bi se moglo govoriti o drugom katu s obzirom da je Panonije na uzbrdici, te na visinu prizemlja ), popili smo po piće te se nakon što je dočekao počeo pridružili ostalima.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Kako je uobičajeno za takve proslave, ( po prvi puta do sada proslava se održavala u dvije spojene sale zbog velikog interesa gostiju ) bila je to svečana večera, ples, svirka uživo, neizbježna novogodišnja tombola kojoj je glavna nagrada bila wellnes vikend za dvije osobe u hotelu Milenij u Opatiji. ( nagrada otišla jednom sisačkom paru ), posjetitelje je zabavljao Supernova bend, sastav koji na hrvatskoj glazbenoj sceni postoji od 1998. godine i uglavnom na svom repertoaru obuhvaća područja suvremene domaće i strane zabavne glazbe, tamburaških skladbi, evergrina, šlagera, ali i aktualne disco hitove. ( ovom prilikom moramo se zahvaliti, recepciji hotela, šefu sale, kao i direktorici marketinga na iznimnoj susretljivosti i pomoći prilikom fotografiranja )

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kako bismo imali što vjerniji prikaz novogodišnje noći odlučili smo se prošetati do gradske tržnice Kontroba gdje se kako smo već pisali održala središnja proslava i doček Nove 2009. godine, po izuzetno hladnom vremenu dobar broj Siščana ( nekoliko tisuća ) našao se na dočeku u organizaciji grada Siska, još tada bila to vedra iako vraški hladna, novogodišnja noć.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Građane je zagrijala grupa Feminem te Eni, Feminem nakon nekoliko svojih pjesama svom noćašnjem repertoaru pridodao je pjesme svih naših glazbenih zvijezda, recimo pjesma od Colonije, Plamen od ljubav napokon je prodrmala Siščane, baš ono što bi trebalo u ovako prohladnoj noći, istodobno kako se približavala ponoć Siskom su odjekivale pirotehničke detonacije, približavanjem ponoći, bližio se i tradicionalni veliki Sisački vatromet. Osim uobičajenih pirotehničkih atrakcija slavlje u Sisku proteklo je izuzetno mirno, dostojanstveno, a opet u ludoj atmosferi.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nakon 40-tak minuta odlučili smo se vratiti u svoju novogodišnju « bazu «, odnosno hotel koji je od tržnice udaljen dvjestotinjak metara, budući da smo napravili fotografije koje smo trebali i osjetili uz hladnoću i atmosferu koja je vladala vani u gradu, bilo je to više nego dosta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nova 2009. godina došla je kao nikad do sada brzo ( uz šampanjac naravno ), ide vrijeme dok se čovjek zabavlja, nakon ponoći odlučili smo se za povratak u sobu kako bi malo intimnije mogli proslaviti početak nove 2009. godine, baš onako kako smo planirali sa početka priče.

Photobucket

Photobucket

S obzirom da se sa balkona ovog hotela idealno vidi veliki sisački vatromet, vjerojatno najbolje od svih mjesta u Sisku jasno ukoliko niste na samom mjestu vatrometa ( mjestu proslave ) , bilo je idealno za fotografiranje, nekoliko fotografija ispalo dosta solidno, neke pak nisu.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Noć i ova kao mnoge novogodišnje noći proletjela je vrlo brzo, ali zato ostaju uspomene, što na kraju i nije toliko nevažno, dočekati novo ljeto sa osobom koju voliš, lijepo je iskustvo, upravo smo se tako i ponašali, što je dalje bilo? Ja ipak nisam Severina, pustite mašti na volju.

Photobucket

Photobucket



Post je objavljen 01.01.2009. u 17:21 sati.